Daha once de defalarca konu actım akıl almak icin. Yaklaşık 2 yıllık bir ilişki, git-gellerle, kendinden mi odun verdiğim yoksa benim mi hatalarımın olduğunu bilmediğim. Psikolog, psikiyatrist hepsini denedim fayda yok. Artık annemle arkadaşlarımla dertleşmektende yoruldum. Uzun zamandır takip etmiyordum ne yapıyor diye. Bakmaz olaydım. Onu bunu hep ekliyordu ama bu sefer kız kardeşinin tanıştırdığı biri ile tanışmış. Ciddi olabilir ama bundan bana ne olması lazım. Benim gormediğim değeri o gorecek belki de. Ben asla ailemin tanıştırdığı biri ile tanışmam, belirli şeyler yaşamadan evlilik duşunmem diyen bir adam o kızla tanışacak. Peki benim sucum benim gunahım neydi? Buraya yazılacaklarıda tahmin edebiliyorum. Kendinize değer verin, size ne, ergen misin? tarzı şeyler. Onlarda doğru biliyorum. Ama yine de beni kimsenin anlamadığını duşunuyorum. En onemlisi de kendimi herkese kapatmam ve bir daha kimseyi sevemeyecek olmamı duşunmem. Buraya icimi dokeyim dedim. Hepinize sevgilerimi sunuyorum.