Merhabalar hatunlar,

Konum birlikte olduğum insanla ilgili.

Anadolu'nun kucuk bir şehrinde doğmuş, buyumuş. Babası cok sert bir insanmış, o da babasının bu ozelliğinden hem fiziksel hem de psikolojik şiddet olarak nasibini almış. Kucukken bircok işte calışmış; oto tamirciliği, balıkcılık vs. Şimdi ise kolluk kuvvetlerinde bir işi var. Ailesinden uzakta yaşıyor. Bu durum onu uzuyor.

Bana karşı son derece sadık bir adam. Onunla konuşmaktan, vakit gecirmekten keyif alırdım. Lakin zaman gectikce karanlık tarafını gostermeye başladı.

Butun gun evde İngilizce ceviri yapıyorum. Naptın ne ettin sohbeti olduğunda; bunu soylediğimde 'Boş boş oturdun yani' diyor. Bir gun oturmuş birbirimize cocukluk anılarımızı anlatıyoruz. O anlattı. Hevesle ben de başlayacaktım ki 'Noldu kucukken eline latte dokuldu de elin yandı onu mu anlatacaksın' dedi. Annem gectiğimiz gunlerde işinden istifa etti. Bunu ona soylediğimde 5 kere falan 'Kovuldu yani' dedi. Yok hem ses tonum, hem de tavırlarım cok yapmacıkmış. Beni surekli iltifat yağmuruna tuttuğu tek şey dış gorunuşum. Surekli cok guzelsin, şuran guzel buran guzel minik sevgilim diyip duruyor.
En son goruşmemizde iyice Yeşilcam'a bağladı. 'Benim tanıdığım zengin p*clere benzemezmiş. Ailesine bakıyormuş. Ben şımartılmışım insanlar hakkında hicbir şey bilmiyormuşum. Benim gibi, istediği her şey onune konmuyormuş'. Nereden konuyu bunlara getirdi anlamadım durduk yere.
Annesi hastalandı. Surekli durumu nasıl diye sorup cocuğu darlamak istemedim. Bir gelişme olunca bana haber ver lutfen merak ediyorum, hatta ucağa atlayıp gelebilirim dedim. Haber falan vermedi. Nedenini sordum. Senin sahte merhametine ihtiyacım yok. Ayrıca gelmezdin de dedi.

Cevremdeki bazı arkadaşlarım, sevgilimin yaşadığım hayatı vs kıskandığını soylediler. Bazıları da bak sana cok sadık bu cocuk, bunlar da kotu birer ozelliği. Kusursuz insan yok ki diyorlar.

Ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim gibi geliyor. Bence fazlasıyla toksik bir insan. Uzun vadeli duşunecek olursam bu toksik tarafı daha da artar sanırım. Onunla konuşmaktan, vakit gecirmekten eskisi kadar keyif almıyorum. Olayları dramatize edip Kucuk Emrah rolune girdiğini duşunuyorum ya da ben cok odunum.

Bir sure ara verdim. Ama tamamen bitirme duşuncesi daha ağır basıyor. Sizlerin duşuncelerini merak ediyorum sevgili hanımlar.