Merhabalar,
Yaklaşık 1.5 yıldır gelgitli ilişki mi değil mi bile bilmediğim bir durumun icindeydim. İlk iki buluşmadan sonra ev, tatil, boy fotosu vb. konuları acılınca ben durumdan rahatsız olup goruşmek istemediğimi soyledim. Fakat sonra ben yine donuş yaptım. Zamana bırakalım dedik. Bu sefer karşı taraf istemedi. Ancak benimle hala flort ediyormuş gibi konuşmaya devam etti. Bu yuzden bende ona yakın oldum. Fakat bana artık bir ilgisi olmadığını soyledi. Bu arada işin icine başka bir bayan daha girdi. Bu bayanda benim tanıdığım biri uc defa filan gorumuşler dışarıda. Bana olduğu gibi bir yaklaşım olmuş. İlerlememiş. E tabi benim tanıdığım biri ile olunca bu durumada uzuldum. 1 yıl boyunca boyle gelgitli devam etti. Pandemi donemi boyunca yazıştık. Ben ev konusunun zamanla olabileceğini soyledim. Haziran ayında sevgili olma kararı alacaktık. Ancak bir ay sevgili oluruz evime gelmezsen ayrılırız gibi bir soz duyunca ben geri adım attım. Boyle cıkar uzerine bir ilişki kurmayacağımı sure bicmenin doğru olmadığını soyleyip istemedim. Aradan 2 ay gecti. Bu sefer karşımdaki insan artık oyle bir talebi olamadığını herşeyi akışına bırakmak istediğini soyleyip ozur diledi. Ancak ilgisiz, konu yine eski yerlere geliyor. İletişimimizi bir turlu koparamadık ama yani benim yuzumden sanırım En son bir ay once ev ziyaretini gercekleştirdim artık hicbir şekilde yakınlaşma olmadı fakat evin icinde sadece sarıldık ve film izledik. 2 gun sonra ise bana ben senin duygularına karşılık veremem olanların hepsi fizikseldi diye bir mesaj geldi. Terk edildim. Bu surecte hala kendimi sucluyorum. Acaba ben mi başta cok onyargılı yaklaşıp adama sapık gibi davranıp kendimden soğuttum diye. Sizler bu konuda ne dersiniz?