Hanımlar selam,

Gecen iş yerinde uğradığım mobingle bi konu acmıştım. İşyerinde şefim olmayan şeyler icin gidip beni ve ekip arkadaşımı mudure şikayet ediyor diye. (toplamda masada 3 kişiyiz şefle birlikte.) Mesela bize uykunuz geldiyse biraz aşağı inin vs der. Biz aşağıdayken mudur cağırınca da 1 saatlik oğle molası var o zaman niye inmiyorlar diye şikayet eder. (ki herkesin gun icinde 2 kere inip sigara icme hakkı var. Haftada bi-iki kere inmemize rağmen lafını ediyor.) Yaptığımız bi iş var yanlış yapmışım, erkenden fark ettim ona soyledim ben duzeltirim canım sorun değil dedi gidip şikayet etmiş birebir benim adımı vermemiş ama mudur beni de cağırdı sjdmfjfmfk.
Gecen kurban bayramında kapanma olmuştu işe sadece yoneticiler ve acil işi olanlar gitmişti. Mudure biz yokken hep konuşuyorlar hic calışmıyorlar vs diye doldurmuş. Herkes hakkında sacma sapan konuşmuş ama genel olarak bizle ilgili doldurmuş. En son da mudur mesaiye 1 saat gec başlıyorum diye azarladı. Asla oyle bi şey olmadığı halde. Bu olayda da o şikayet etti eminim.

O kadar sinir oluyorum ki kadınla kesinlikle kotu bi diyalogum olmadı, bu olaylar olurken kavgalı değildik bize canım canım diyip biz yokken bunları anlatıyor. Ben birkac kere bunun lafını soktum aynı gun gelip bana canım kızım diyip sarıldı??? Gercekten midem bulanıyor ben bu kadar poker suratlı birisinş tanımadım.

Şimdi yine şikayet etmiş :") gidip neden olmayan şeyleri anlatıyorsun diye konuşsam, lafı abartıp buyutup mudure farklı anlatacak eminim. Gidip mudurle konuşsam bana inanmama ihtimali var. Napıcam ben ya? Pasif agrefis şekilde surekli lafını sokmak istemiyorum, icten ice iyice doluyorum. Kendisi gun boyu haber okuyup, ayakkabılarını cıkarıp oturuyor. Max 2-3 iş olsa, of ben neye yetişeyim her şeyi benden istiyorlar diye soylenmeye başlıyor. Ve cok eminim bizim yaptığımız işleri mudure kendi de yardım etmiş gibi anlatıyor.