Merhabalar hanımlar icimi dokmek biraz oneri almak istiyorum cunku artık duvarlara boş boş bakmaktan daral geldi.
Bundan bir sene once Twitter ’dan biriyle tanıştım normalde huyum değil ama zaten anonim hesap takıldığımdan mentleşip ozelden konuşmaya başladık daha sonra benden insta. istedi ben de hali tavrını beğendiğimden ekledim. Bi sure de ordan konuştuk ama incir cekirdeğini doldurmayacak şeyler ne o beni tanıyabildi ne de ben onu. Zaten tanıdığım ilk gunden beri mesaja min 10 saat icinde donuyor ve hep yoğun calıştığından bahsediyor hatta bazen gunler haftalar sonra bile yazmadığı oldu. Hal boyle olunca ben de konuşmayı sonlandırdım ama ark listesinden cıkarmadım.

Sonra ne oldu bilmiyorum bi kac ay once ondan ne kadar hoşlandığımı farkettim (belki de duygusal boşluktan) arkadaşımın da gazıyla bir mesaj atayım dedim bu sefer de o beni pek iplemedi. Oyle boyle derken bir daha konuşmaya başladık ama yine gunluk havadan sudan muhabbetler (iş hayatı, sağlık sorunları vs ) (zaten farklı şehirlerdeyiz ne kaybederim diye cesaretlendim lafı ben uzattım coğu zaman. Aynı şehirde ve ya aynı ortamda olsak hayatta bu medeni cesareti gosterebilecek bir insan değilim.)

Sonuc; konu bugun tatlı ısmarlamaya geldi. Sanırım beni gormeye gelecek. Bugune kadar hayatımda hic kimse olmadı işler ciddiye binince hep topuklamak istiyorum karşı cinsten bir hamle gorunce kalbim carpıyor sıkıntı basıyor bu da ayrı bir konu neyse .) benim icime bir korku duştu cunku bu adam beni tanımaya yonelik hic bir şey sormadı mesleğimden başka hic bi şey bilmiyor keza ben de onun. Hani kara kaşıma gozume vuruldu desem oyle bi guzelliğim de yok ortalama bir tipim karakterimi sevebilir mi ne konuştuk ki
Ne istiyor anlamıyorum daha doğrusu ben ne istiyorum onu da bilmiyorum ama beğeniyorum da bir yandan.

Veeee zurnanın zırt dediği yer uzerimde 150 BİN TL KREDİ BORCU VAR. Ailemle ev almak icin cektik. Maaşımın yarısı krediye yarısı kredi kartıma gidiyor elde var sıfır. Hayatımda birini istesem de bu borc bitene kadar hic kimseyle ciddi bir adım aramam zaten

Goruş ve onerileriniz icin şimdiden teşekkur ederim inanın bir sonraki gun icin bile ne yapacağım hakkında bir fikrim yok zaten covid oldum oksurukten beynime oksijen gitmiyor