Herkese merhaba. Ne yapacağımı, ne anlatacağımı kimden beni tutup silkeleyip kendime getirmesini isteyebilirim bilmiyorum. Bu yaşıma kadar istediğim, inandığım, savunduğum ne varsa tersi bir durumdayım, psikolojik ve fiziksel olarak tukendiğimi hissediyorum. 1.5 senelik bir erkek arkadaşım var. 2 gun mutluysam 10 gun ağladığım bir ilişki. Daha dışarıya cıktığımız ilk gun birine uzun uzun bakmamı yakaladığını iddia ettiği, sonrasında da asla ardı arkası kesilmeyen ithamlarda bulunduğu ve 2 senedir iş yerindeki calışana taktığı rezil, dışarıdan duysam anlatana zerre saygı duymayacağım iğrenc bir durum var sadece ortada.
Birlikte calışıyoruz. Kahve alsam o adam var diye ordan aldın bu saatte kahve icmezsin, fotokopi ceksem sen mi kaldın fotokopi cekecek onun icin burda surtuyorsun, bakışlarından mı tahrik oluyorsun, adamı suzerek mi tatmin oluyorsun vs vs bir suru rezillik. Kıyafetim adam icin, tuvalete gitsem ona mı denk getirdin, rujum o oper diye, dışarıda otobuse binsem kimi suzdun sen ve tabiiki senin ruhun oro.. u. Ben de hırs yaptım galiba o dedi odamdan cıkmadım, kendimi kanıtlamaya calıştım aptal gibi olmadı inat ettim bak bir şey yok diye adamın icine girdim olmadı, fırsat kolluyorsun dedi.. Giderek hakaretler başladı, şimdi de kufur canım gibi bir şey oldu. Ve ben artık uzulmuyorum bile, aşırı yorgun ve tukenmiş hissediyorum.
10 gun once yine adamın arkasından odadan cıktığımı gorunce seke seke peşinden neyine koşuyorsun diyince kavga ettik engellemişti, dondu ozur dilerim dedi 1 gun sonra artık seni kucağında da gorsem benden bir şey cıkmaz, beklentin olmasın dedi ve yine onun icin etrafta gezdiğimi ima ederek milyonuncu kez ayrıldı. Her yerden engelledim ama hicbir şey hissetmemek beni korkutuyor. Soylediklerini duymuyormuşum gibi artık tepki bile vermiyorum. Her turlu kufur edildi, imalar laflar mide bulandırıcı.
Nasıl bir insanım bilmiyorum, neden izin verdim ne tuttu bu kadar bu adamda beni bilmiyorum ve kendimden iğreniyorum mesajları okuyunca. Normal bir insan susmazdı diyorum bunlara, kendimde arıyorum surekli hatayı, o kufrediyor ben ozur diliyorum. Yardım alacağım ama bu yaşadıklarım ve pişmanlıklarım nasıl gececek, ya da gececek mi? hata mı bunlar
Gore gore mi yaptım inat mı, hırs mı bilmiyorum. Ve giderek onun soylediği gibi biri olduğumu duşunmeye başlıyorum. 2 senedir kimseye anlatamadım, icimi dokmek istedim sadece..