Deniz3486 .!.:
Kızlar selam . Ben hamileydim ama bebek gelişmediği icin sonlandırmak zorunda kaldık eşim bu durumu ailesine soylemek istemedi bende saygı duydum uzulsunler istemiyorum dedi nasılsa kısa zamanda tekrar duşunuyoruz dedi oldugunda sorarlarsa o zaman soyleriz dedi sen bilirsin dedim neyse asıl konu şu ; kv cuma gunu konustuk kızım ağır kaldırma dedi bende mecburen tamam anne dedim ama bugun eşimin kızkardeşi annesi fln goruntulu konustuk bi kere bile bebek nasıl sen nasılsın hadi beni gectim nasıl gidiyo hamilelik vs diye sormadılar bile şaşırdım acıkcası ki ilk torun olacaktı olsaydı Hee sormamaları evet iyi oldu cunku zaten yok yalan soylemek durumdan kalmayacaktık ama bi yandan da olsaydı demekki sormayacaklardı dedim şaşırdım acıkcası hatta eşime dedim insan sormaz mı ya sonucta ilk torun istemiyorlar herhlde dedim yada merak etmez mi babaanne olarak eşim hala alışamadılar yada akıllarına gelmemiştir dedi nasıl yani dedim kızkardesin evli yakınlar onlarda yok yani ilk torun olacak bi heves bi istek bi merak olmaz yoksa biliyorlar mı dedim ben soylemedim dedi ala ala dedim acıkcası şaşırdım yada garipsedim tuhafıma gitti doğunca torunum diye atlarlar ama dedim icimden . Kv soylemeyi duşundum yani konusurken sitem eder gibi sonra dedim boşver zaten yok bi daha ki oldugunda soylerim hayırlısı ile. Kızlar cok mu abartıyorum nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum acıkcası eşimin de bir şey soylememesi garip geliyor yani ne bileyim bana gelince hemen ailesini savunur ama onların yaptıklarına gelince aklına gelmemiştir oluyo . Sizce ne yapmalıyım ?
Genişletmek icin tıkla...
Yukarıda ki konumu biliyorsunuz hassas donemden gectiğim icin bugun kv gorumce fln benm ısrarımla soyledik eşimle daha iyi oldu dedim yalan soyler gibi. İşte uzulme demeler vs gayet iyi bir konusma gecti bende zaten moral bozukluğu var gorumce ile konuşurken soyle bi konu gecti işte bebek tutunamadı vs gorumcem bebek sağlıklıksız olduğu icin tutunamadı fln dedi aynen oyle dedim her turlu tutunsaydı kabulumdu dedim tabi dedi her turlu kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cumle garibime gitti acıkcası yada hassas olduğum icin herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim icimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi duşununce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey soylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim .. Siz olsanız ne yapardınız