Merhaba hepinize. Sizlerden akıl almak istiyorum benden buyuklerin,kısacası boyle bı konuda her birinizin aklına cok ihtiyacim var. Eşimin ailesi annesi ev hanımı, babası calışmıyor. Emekli vs değil, dumduz calışmıyor evleri kira değil bu zamana kadar eşim evi yurutuyordu babası calışmaya ihtiyac duymuyordu derken biz evlendik 5 bucuk ay oluyor nerdeyse ve her ay elimizden geldiği kadarıyla daha doğrusu borclardan kaldığı bize kalanı bolup annesine veriyorduk, cok bir şey vermiyorduk ama aylık giderimize gore haftada 100-200 veriyorduk. Kvdem belinden rahatsız, bel fıtığı var bı doktor varmış muayene ucreti 400 TL Gibi bir şeymiş bugun konuştuğumuz zaman oyle soyledi bende eşime annene 200 daha verelim (1 gun once 150 vermiştik) bı gidip muayene olsun dedim. Aynı zamanda raporlarını istedim tanıdık bı doktor vardı ona gostermek icin doktor bana onemli bir şey olmadığını, bel fıtığı başlangıcı olduğunu soyledi bende annesine bunu ilettim. O da bir cok doktora gittiğini başlangıc olmadığını vs soyledi tamam dedim. Eşimi arıyor para icin teşekkur ediyor devamında gorumcemin kızının doğum gunu var ben bı hediye alacağımdan soz ettim para vermek yerine bir tulum gordum ve cok hoşuma gitti onu alacagimdan bahsettim eşimi aradığında ise diyor ki xxxse soylersin bir şey almak yerine 200 TL verirsiniz, benim adıma da verirsiniz tarzı bir şey soyluyor. Gercekten artık para muhabbetlerinden cok sıkıldım, biz butcemizi bir turlu ayıramadık her ay neredeyse bebek icin ayırmamız gereken miktarı eşimin ailesine veriyoruz. Eşimle nasıl konuşmalıyım bı konuyla ilgili hic bilmiyorum, cok ortada kaldım konuşmalı mıyım gerci onu da bilmiyorum. Biz hem kira,hem krediden olan borc, hem evin masrafı derken aylık masrafımız 8000 civarını buluyor ve artık gecinmekte gucluk cekiyoruz. Bebek doğana kadar bir gram,bı ceyrek yaparız dedik fakat şu ana kadar yaptığımız tek şey bı gram yapabilmek oldu. Ne onerirsiniz? Teşekkur ederim şimdiden