bu sene yaklaşık 10 kilo falan aldım, eskiden aşırı zayıftım o yuzden normal kiloma geldim suan memnunum bundan. ama hızlı kilo aldığım icin goğuslerim sarktı gobeğim cıktı biraz bi de catlaklarım oluştu. daha 19 yaşındayım cok ozguvenim duştu. şimdi internetten bunları araştırıyorum goğus sarkması icin o kadar kotu şeyler yazmışlar ki sinirlerim bozuldu ağladım. ileride evlenince bile benim icin sıkıntı olabilir bu belki. cok moralim bozuldu...nasıl duzelir diye sormayacağım cunku estetikle oluyor galiba goğus dikleştirmek. ama benim ozguvenim cok duşuyo bunu nasıl aşabilirim? biliyorum cok kotu geliyo kulağa ama ileride benimle evlenen kişi gorup uzaklaşacak gibi hissediyorum

beni dıştan goren biri bile bunu fark edecek gibi hissediyorum. yorumlara baktığımda herkes goğus sarkmasını belirlerken ben de o kadar olmuyo neyse ki falan yazmışlar ama ben baktığımda gercekten sarkmış yani..cok ozguvenim duştu ileride kendimi nasıl rahat hissedicem bu konuda sinirlerim cok bozuldu ya kendimi mahvetmiş gibiyim. evet kiloyu bilerek aldım cunku ideal kilomdan cok duşuktum sağlıksız hissediyodum ama şimdi de vucudumu bozdum gibi hissediyorum.