Tup Bebek'te Kendi Kendine Duşuk Yapanlar.
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadın Hastalıkları ve Jinekoloji
- Gebeliğe Hazırlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek'te Kendi Kendine Duşuk Yapanlar.
-
24-09-2022, 06:23:53Merhaba. 39 yaşındayım Tup Bebek tedaisi oldum. 1. kalite embriyolar transfer edildi. 9. un beta hcg 81 12. gun 355 16. gun 1127 diydi. Kese 5. haftalarda 6 mm, 3 gun sonra 9mm oldu. 7+2 de vajinal ultrason ile kalp atışını doktor duydu. Ancak 10 gun sonra aynı yontem ile kalp atışı gorulmedi. Ustten yapılan daha onceki muayenelerde de son 1 haftada kesenin buyumediği 11mm civarı olduğu tespit edilmişti. Doktorum kurtaj dedi. Kendi kendine duşuk olmazmı soruma bekle dedi. Progestanı kestim ve 5 gun sonra dun gece kanamalarım geldi. Sabaha karşı doğum ağrısı gibi ağrılarım ve kanamalarım oldu. Parcalar geliyordu. En son bu sabah loppp!!! diye bir şey duştu klozete. Ondan sonra rahatladım. Şimdi ağrılarım hafifi. Kanamam regl gibi. Başından bu tur durum gecmiş olan varmı? Bu ağrılar esnasında ağrı kesici alınabilirmi? Sizce duşuk gercekleştimi benim acaba? Vajinal ultrasonda cok zorlanıyorum. Psikolojim bozuluyor. Karından ulturrason ile duşuk tamamlanıp tamamlanmaış olduğu anlaşılırmı. Allah hepimize yardım etsin.