Merhaba kızlar. Dort yıllık evliyim. Iki yıldır bebek istiyoruz maalesef olmuyor. Esimde kasık ağrısı cıktığında oğrendik varikosel olduğunu sonrasında ameliyat oldu ve ondan sonra bebek duşunmeye başladık. Olmayınca bi kac ay sonra ben gittim doktora pcos olduğumu oğrendim. Hafif olduğu soylendi. Regl donemim gunu gunune diyemem ama en fazla 2 gun once 2 gun sonra olur. Killanma yok denecek kadar az. 2 kere klomen kullandim. Birinde gunde 2 taneydi bende kist yaptı. 2.sinde gunde 1 adetti yumurta 9 cm di 2. Kontrole gittiğimde doktorum catladigini soyledi. Tekrar klomen kullanmak istemiyorum cunku; psikolojik olarak beni cok etkiliyor. Asilama duşunuyorum. Bahceci umut tip merkezine Uluğ bey le emre beye goruşmeye gittik. Uluğ bey asilamalik bir durum olmadığını kendiliginden olabilecek bir durumda olduğumuzu belirtti fakat hala olmadı. Aşılama insanı psikolojik olarak nasıl etkiliyor? Bir de eşinde ve kendinde bu şekilde problem olanlar var mı hamile kalanlar var mı yazabilirseniz sevinirim.