Merhaba ben eşimle ilgili konu acmıştım bana surekli yalan soyluyordu ve geceleri alkollu geliyordu. En son tinder yuklemiş ve instagramdan kızları takip etmişti. Şuan ben uni okuyorum onu bitirene kadar delil toplamamı işe girince gitmemi soylemiştiniz. Ben yine bir sey anlatmak istiyorum o surecten sonra ona dedim ki ne yapıyorsan evde yap yani icmek istiyorsan evde ic dedim. Sonrasında her akşam evde icti ve bu yaklaşık bir ay icinde 5-6 kere sarhoş eden sigaralar varmış onlardan icti. Alkolun yanında da ağır antidepresan tarzı ilaclar icerek daha cok sarhos olmaya calıştı. Bu ilaclara bağımlı değilim diyor ama her fırsatta ictiğini goruyorum. Dun gece de dışarda işi varmış arabasının jantı boyancakmış ben de geceleri cıkmayacaktın dedim diye ben cıkacağım ve kabul etmiyorsan seni boşayacağım dedi. Tinder yuklemesi konusunda da “yukledim diye birini s*tiğimi mi duşunuyorsun o zaman ben seni bir aldatıyım da gor” dedi. Bunların yanında salak gerizekalı sana şunu bunu yaparım gibi sozler soyledi.Ailem dağınık babamla gorusmuyoruz annem baskasıyla evli. Annemlere soyledim bırak gel sen onun yanında daha ne duruyorsun dediler ama benm de kucuk oğlum var nasıl olur ne yapayım okulu bekleyim mi gidiyim mi.okul ile annemin yasadığı yer yakın trenle 2saat ama farklı sehirde. Sağlık bolumu 2.senedeyim bu sene bitecekti. Dun aksamki ben seni bir aldatıyım da gor lafı cok zoruma gitti. Bana bir seyler soylermisinz her yazdığınızı onemsiyorum
Bide bu adam neden bana boyle davranıyor.saygı gostermiyor sevgi gostermiyor. Bu davranıslarda kendimi mi sorumlu tutmalıyım bu nasıl bir insan sizce