Merhaba sevgili hanımlar, cok sinirlendim acil aklıma burası geldi nefretimi kusmak icin Şaka bir yana bana gore oldukca haddini aşmış ve art niyetli bir şey okudum ama belki ben buyutuyorumdur o nedenle size danışmak istedim. Gorumcemle eşimin ortak bir mulku var, onu satıp başka bir yatırım yapmayı duşunuyorlar. Eşimin kafasında da İzmir vs. gibi populer yerlerden temelden girip ev alıp satarak kar etmek var. Dun ablasına bir kac ev gondermiş, bu evlere bakmak icin watsapp ’ına girdiğimde ablasının kendi kocası ve beni kast ederek bunlardan bir cacık olmaz dediğini gordum. Yani ne varsa bizde var demiş. İyi de ben ne alaka? Benim anam babam hayatta Allah gecinden versin bana da bişeyler kalacak ben neden hıyar oldum şimdi diye coştum ben de. Eşimin babası yok malları da o yapmış gencken, o yapmasaymış gorumcem 0 iş hayatı ile ne yapardı acaba?

Bana cok densizce geldi. Buna gulup geceyim mi, yuzune vurayım mı? Tatsızlık mı cıkartayım kusluk topuna mı gireyim? Ne demek bir cacık olmaz yahu? Ben gecen hafta işten ayrıldım diye mi bu laf sokmalar yani? E sen hayatın boyunca calışmamışsın?

Eşim de ben oyle anlamadım bizimkiler diyince kocasının ailesinden bahsediyor gibi anladım diyor canım saf, temiz, naif kocam benim.

Abartıyor muyum?