Merhabaynn sevgili kadınlar.
Cok keyifsiz olduğum bir donemden geciyorum. Artık bilmeyen kalmamıştır 8 aylık bir bebem var. Ellerinizden oper ya da dişler. Şu sıralar dişlerini cıkartıyor, ve bu donem nasıl zor tahmin edersiniz.
Ruhumu kemirdi vallahi. Bir de eşim faktoru var ki tam kafayı yemelik.
Gece 62626266362 kere kalkıyoruz. Kızım surekli emmek istiyor, dişleri rahatlıyor sanırım. O kadar parca parca uyuyorum ki , uyuduğumu anlamıyorum bile. Sabah kalkıyoruz 6:30 da (kurulmuş saat gibi yeminlen) , sonrasında ise yemeğiydi , uyutmaya calışmasıydi ( ki 30 dk dan fazla asla uyumaz, caki gibi) gun oluyor. Tabi bende oluyorum.
Eşimde Allah var yardımcı oluyor. Ama af edersiniz,+18 den ufaklar gozlerini kapatsın(!), aklı fikri cinsellikte. Adamın diline vurdu. Surekli ağzında bu. Benim ise icimden zerre kadar gelmiyor. İlk zamanlar ki o istek kactı gitti resmen. Surekli reddetmekte kotu oluyor ama ne yapayım. Cinsellik sanki bitti benim icin. Olmasa da olur bu saaten sonra

Ben sadece bebeğim uyuyunca acıp bir dizi izlemek, kahve icmek , kitap okumak , kk takılmak ya da boş boş tavana bakmak istiyorum. Yani cinsellik haric her şeyi yapmak istiyorum

Doğumdan sonra boyle olması normal mi ? Doktoruma danıştım biraz sure ver duzelecek dedi. Ben cıkmaz ayın son perşembesine kadar sure vermeye hazırım da , herif değil.