Herkese selam.
Kısaca bahsedeyim. Gurbette memurum. Bulunduğumuz ilde hic akrabamız ve tanıdığımız yok zaten yeni geldik. Ustune hamileydim doğum yaptım. Bebişim 5 aylık Sutum ne yaptıysam olmadı. Mamayla beslemek zorundayım. Sutum olsun diye yemediğim şey kalmadı. Dolayısıyla aşırı kilo aldım. Cok mutsuzum.

Eşimle durgun bir cinsel hayatımız var. Bu beni daha da demolize etti. Doğum sonrası kendimi toparlayamadım.

Başından beri sorunlarımız vardı.biz daha 2 yıllık evliyiz. Evliliğimiz başında cok buyuk kavgalar atlattık.Ben eşimden daha baskınım. İş guc promlemleri yaşadık bı donemde ben onu rencide etmişim. Onda isteksizlik var. Sorunlarımızı cozduk ama onun isteksizliği gecmedi. Ten uyumumu yakalayamadık bilmiyorum. Sonra da cinsellikten dolayı cok tartıştık. Artık kendimi kadın olarak goremiyorum dedim. Cinsellik yok nerdeyse.bana gore tabi bu boyle. Benle olmuyorsa boşanalım dedim. Yalvardı yakardı duzelcem dedi terapiye başladık 3 gunde 1 yapıcaz diye sozleştik. Belli bir duzen almaya başlamıştık. Sonra ben hamile kaldım. Yaşım 32 ve daha fazla gecikmek istemiyorum.

gebelikten sonra hemen eski haline donmeye başladı. O da zaten kendinde sorun olduğunu kabullenmişti ciddi isteksizliği var. psikoloğa gidiyordu ama sıkıntılı bir ailesi var psikolog cocukluğundan başladı. Sıra evlilik sorunlarımıza gelmişti. paramız bitti bnde calışmayınca. Mecburen bıraktı psikoloğu.

Şimdi iyice kendi dunyasına dondu. Ders calışıyor Bn bebekle beraber akşam yatıyorum o bizden sonra yatıyor sabah erken kalkıyor kahvaltı keyfi yapıyor biz uyuyor oluyoruz yine iletişimimiz bitti zaten ne oluyorsa iletişimsizlikten oluyor. başından beri harika kankalar gibiydik. Şimdi de ev arkadaşı gibi oldu ama asla evliler gibi değiliz. Zaten aldığım kilolar vs kendime olan guvenimi aldı. Bakımsızlaştım. Ve duzelmek icin gucum yok. Oyle moralim bozukki benim cabamla yuruyen bir tekne sanki. Ama bu evliliğe asla kıyamıyorum. Mutlu bi hayatımız var evin her sorunuyla ilgilenir. Ara ara dışarı cıkarız bana gore cinsellik dışında guzel bi evliliğimiz var.
Toparlanmak istiyorum. Bana guc verin.