iyi akşamlar herkese
Canım cok sıkkın ve ne yapacağımı bilmiyorum aslında yapacak bir şeyde yok.Eşimin kardeşiyle yan yana binalarda yaşıyoruz yaklaşık 5 senedir kor-topal bir şekilde gidiyor, ortak bahce var benim oğlum(6) onların oğlu(4) beraber oynuyorlar bahcede hergun , surekli kavga ediyorlar tabii cocuk onlar diye idare ediyoruz işte eltim ve ben.
Yaklaşık 2 hafta once havalar da guzeldi bahcede oynuyor cocuklar bizde bahcedeyiz kaynımda indi bahceye, cocuklar bir kavga ediyor bir oynuyor yine kavga ettiler , kaybım bağırarak oğlumun ustune gitti oğlumda korkup ağladı ve amcasına vurdu , o da oğlumun kolunu sıkıp hırpaladı bende oğlumu elinden alıp bağıra bağıra eve getirdim.
Eltim ertesi gun kocası alıp ozur diletmeye getirmiş guya , kaybım geldi ben haklıydım yeğenim terbeyizlik yaptı ben terbiye ettim falan dedi bende evden kovdum onu , eşime durumu eltim anlatmış ben soylemedim bile( olduğu gibi anlatmış, hic bir şey katmadan) eşim de kardeşine kızmış guya, o gunden beri kaynıma cok mesafelim etlimle goruşuyorduk aynı şekilde, gelip gitmeye devam ediyorlar bize bu arada
Bugun eşim ve oğlum dışarı cıktı 1 saat sonra kaynım aradı yenge oğlun bizde diye abin nerde dedim karşılaştık bize gonderdi cocuğu dedi , getir o zaman kavga etmesinler dedim , burası yabancı yermi dedi ben de artık ben olmadan yalnız size gelmesi istemiyorum dedim( bu olaydan once 2 gun de 1 giderdi amcasına, oğlu buraya gelirdi ) bunun ustune getirdi oğlumu , 5 dakika sonra zil caldı gelmiş ben amcasıyım sen bana guvenmiyorsun dedi evet dedim artık yalnız gelemez size , sen o olaydan sonra cok değiştin evet değiştim ne bekliyordun dedim biraz tartıştık gitti
1 saat sonra eşimle ikisi beraber gelmiş, eşim oturdu ikimizi karşısına sizin kavganızdan bıktım bir daha olursa ikinizi de şoyle yaparım boyle yaparım…. Ya dedim siz dilimisiniz cocukların kavgasına karışıp oğlumu amcalığınız arkasına sığınıp hırpalayan o , kendi cocuğuna yapamayacağı şeyi benim cocuğuma nasıl yapar ve ben tavır gosteririyprum diye nasıl suclu okuyorum istersen biz ozur dileyelim seni kızdırdık diye dedim, işin sonunda kardeşiyle ağam paşam oldu eşim karşımda istediğin zaman oğlum size gelebilir kimse bir şey diyemez dedi oğlum yediği dayakla ben tavrımla kaldım ortada eşimle şu an konuşmuyoruz , eşimle kardeşinin ortak fikri ben cok abartıyorum cok buyutuyorum cocuk bu unutur , onlar kuzen kardeş gibi buyuyecekler sen boyle yaparsan duşman olurlar araya mesafe sokuyorsun minvalinde
Arkadaşlar sizce gercekten cok mu abartıyorum , dun akşam eltim kahveye cağırmıştı gittik oğlumla 2 saat oturduk geldik , goruşturmeme değil artık daha az goruşsunler kavga etmezler boylelikle idi benim tavrım ama suclu olan ben oldum tamamiyle