merhaba hanımlar uzatmadan konuya gireyim şu sıralar hic iyi değilim nedeni de aklıma gecmişe donuk olan şeyler geliyor ve kendimi kotu hissediyorum kendimden emin olamıyorum.
2 sene once erkek arkadaşım bana hediye almıştı ben de hikayemde paylaşmıştım daha sonra sınıfımdan bir arkadaşım(erkek) hikayeme cevap vermişti o sırada da yanımda erkek arkadaşım vardı ve gordu kıskandı tabii ki sonrasında ben her okulda o arkadaşı gorduğumde kafamda benden hoşlanıyor,beni seviyor olabilir gibi duşunceler geciyordu.
Bu gibi şeyler.Mezuniyet zamanı ismini gorunce kendi kendime bir şeyler diyordum ne dediğimi hatırlayıp emin olamıyorum.
Kısaca bu arkadaşa karşı bir şeyler hissedip hissetmediğimi duşunup duruyorum yani kendimden emin olamıyorum hic bir şekilde.
Bir yandan o benim tipim değil ondan hoşlanmam diyorum bir yandan da emin olamıyorum duşundukce duruyorum erkek arkadaşıma karşı ihanet etmişim gibi hissedip duruyorum.Sanki onu aldatmışım gibi bi his var icimde ve gecmiyor..
Bir turlu gecmiyor napacağım ben bu şekilde nolur bana bir akıl fikir yol gosterin..Boyle bir şey başına gelen oldu mu?
Gecmişe karşı emin olamamak gibi.
Kendimden emin olamıyorum