Kızlar şaşıracaksınız belki ama bu ay tam 2.5 saat terapi aldım.faydasi oldu ama dun psikologumla bir gorusme yaptım.konu işyerinde kimsenin gunaydın dememsi kidemlilerin beni dislamasi grubun onlara uyması idi.bilgi paylasmiyorlar.bu sorunu nasıl cozebiliriz dedim.
Bana arkadaşlarıma buradaki gerginlikten rahatsız olduğumu ve bu sıkıntıyı bitirmeyi istediğimi soylememi istedi grupta olan fakat én bana yakın olan kişiye.mantikli geldi.sorun boyle cozulur dedim.
Neyse gittim bugun işyerine.bir evrak veriyorum birine.elimden cekip alıp masasına fırlatıyor mesela.ya da ben ortama geliyorum.guya başkası anlatılıyor.o herşeyi biliyor ya .salak diyor.bana diyor demiyor ayrı mesele ama kasıt seziyorum.isyerinde bir kişi haric kimse gunaydın demiyor.dusman olmuşlar.
Sebebi 2012 de face de arkadas listemde egitim den tanıdığım biri vardı.bu kişi bir sure arkadas listemdeydi.sonra listemden cıkardım gerci.demem o ki o zamanlar ben face de cok aktiftim.eski mudurumu sikayet etmiştim hatta face grubunda.egitimden tanidigim kişinin de haberi vardi.sanirim ben gelmedén herkesi bana karşı doldurmuş.ilk geldiğimde herkes tuhaftı cunku. personel bana ustu kapalı cok ağır laflar etti ben de face den gonderme yaptım.boyle boyle duşman olduk.
Şimdi sorum su kimsenin gunaydın demediği bir ortamda ben kalmalı miyim.bu kişilere hicbişi yapmadım. Kıdemli olanlar gelir gelmez tavır aldılar.konusarak duzelir mi ki.ya da tayin mi almalı mıyım ama bu yenilmek mi olur.genelde işyerinde gruba giremiyorum ama buradaki benim namusuna ilişkin de cok agir gondermeler yapıldı.ben de karşılık verdim.psikologa gore ben kendi kişiliğimi duşursun.boyle davranmamalıydım ve su an onlarla eşitiz.ne diyorsunuz