6 aydir nişanliyim . Nisanlimla sevgili oldugumuzda ilgi gostermekten hoslanmadigini duygularini belli edemeyip icinde yasadigini davranislarini yanlis anlamamami soylemisti. Ben de boyle biri oldugumdan onemsememistim.
Nisanlandiktan sonra telefonunda bi vesile ile eski sevgilisiyle mesajlarini gordum son mesaj benle sevgili olmadan bi ay oncesine ait kiz barismak istiyor nisanlim hatali oldugunu kabul edersen barisim diyor kabul etmiyor kiz da ayriliyorlar . Bu arada eski sevgilisi ile nişan arafesinde ayrilmislar onunla nişanlanacakmiş yani...
O mesajlarda nisanlimin aslinda hic de boyle biri olmadigini gordum . Bana ne kadar ilgisizse ona o kadar ilgili kizin her istedigini yapmis vs yani bana nasil davraniyorsa ona tam tersi davranmiş .. Bizim resimlerimizi sosyal medya hesaplarinda paylasmiyor bile ama onu paylasmis . Bana sahilde bankta otururken pat diye evlenme teklif etmisti elinde yuzuk bile yoktu bir anda yani plansizca , o kiza teklif ederken tekne kiralamis masa hazirlatmis guller falan . Neyse bircok seyi ya sevdigimden ya da cok yogun yaşadigimdan o zamanlar farkedemedim ve bi kismini da umursamamistim karakteri boyle demek ki dedim. Ama bunlari ogrenince beni sevmedigi icin boyle her seyi baştan savar gibi yaptigini dusunuyorum.
Eski sevgilisi nisanlandigimizda bana ulasmisti inatlasip ayrildik beni unutmak icin senle birlikte falan demisti. Nisanlim, bizi ayirmaya calisiyor beni muhatap etme sen de konusma engelle demisti. . Nisanlima da mesaj atmis sen beni unutamazsin demis , nisanlim beni arayip soyledi unutamazsin diyor unuturum niye unutamayim diyerek bana anlatti . Unutmamissin unuturum dedigine gore kiz hakli dedim cok sinirlendi ben nasil o kiza hak verirmisim falan. Bana o senden guzel diye kiskaniyorsun dedi . Ve bi kac defa beni onunla kiyasladi. Sonra cok ustune gidince soyledi ben seni nişanlandiktan sonra sevdim oncesinde sevmiyordum ama sevecegimi dusunuyordum sevdim de zaten bana şans ver her seyi duzeltecegim dedi . Aylar gecti ama o hala ayni davraniyor.
Bu konuda aylardir tartisiyoruz defalarca ayrilmak istedim ayrilmiyor ailem de onu hakli goruyor gecmisi yuzunden ayrilmak cocukcaymiş. Gecmişi sebep degil , beni sevmedigini dusunuyorum . Sevgim tukeniyor soğuyorum artik .Yanlıs mi duşunuyorum ? Seviyor mu acaba ?