Kan pıhtılaşması ve gebelik
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Tüp Bebek
- Kan pıhtılaşması ve gebelik
-
24-09-2022, 06:19:10Hocam merhaba gectigimiz Eylul ayından itibaren gebelik icin tedavi gordum(klomen catlatma iğnesi) Kasım ve Aralık aylarında iki aşılama oldum maalesef sonuc negatif.sonra tam vazgecmis ve tum tedaviyi birakmisken Ocak ayında kendiliğinden hamile kaldım ayrıca bende kan pıhtılaşması var ve her gun 100luk ecopirin kullaniyordum hamile olduğumu oğrendiğimde hemen doktoruna gittim ve kan pıhtılaşması icin iğneye baslayacakmiyiz diye sordum (daha once bir doktor hamile kaldığım gibi iğne vurunmam gerektiğini solemisti) ancak doktor şuan erken olduğunu hatta ecopirinide bırakmamı 3 ayi tamamlayınca iğneye baslayabilecegimizi soyledi her muayenede hatırlatmama rağmen erken olduğunu soyledi 6.hafta hafif lekelenme oldu 8.hafta kese gozuktu hatta 3uz gebelik dendi 9.hafta ikiz olduğu soylendi 10.hafta kalp atışı oluşmadı ve hicbir acıklama yapılmadan hemen kurtaj dendi bebeğimi kaybetmenin ve kalp atışlarının oluşmaması nedeni pıhtılaşma ve iğne vurunmamam olabilir mi..şimdiden teşekkurler