Merhabalar burayı uzaktan takip ediyordum bir gun yazacağım aklıma gelmezdi.Ama bunaldım ve kimseye ne anlatabiliyorum ne danışabiliyorum. Tecrubeli kişilerden fikir bekliyorum. Biraz uzun olacak.
7 aylık evliyim ve eşimin işi dolayısıyla ancak şu son iki ay biraraya gelebildik.Ondan once haftada bi iki kez yanıma gidiş geliş yapardı.Bircogu gibi evliliğim ilk gunleri hatta ilk ayları cok kotuydu neden evlendim diye hep sorguladım. Eşimle cok uzun bir birlikteliğimiz vardı ama sık gorusmezdik oyle birşeyleri tuketmedik yani.
Evliliği daha cok isteyen taraf hep o oldu bende istiyordum ama o benden daha cok. Gayet saygılı seviyeli bi iliskimiz vardı sevgi dolu. Zannettim ki evlenince daha mutlu olacağım yanlış duşunmuşum meğer. Beni o cok seven hep bekleyen adam gitti yerine her seyi zorunlulukmus gibi goren biri geldi. İlk aylar sanki 10 yıllık karı koca gibiydik ilgi sıfır kac jez konuştum kac kez kavga ettim. Yanıma geldikten sonra bu konuda iyiye doğru bi gelişme oldu. Ailelerden uzaktayiz o konuda sıkıntı yok ama eskiden eve girmeyen adam şimdi ailesini ozluyor ve evlendiği icin onlardan uzak kalıyormuş gibi davraniyor ben de ailemden uzağım ama yirtinmiyorum. Yaşımız 30 artik yetişkin insanlarız ama daha dun gecmiş yaşantısına dair ozleminden soz etti benim gozlerim doldu ki bu adam evlenmek icin bir iki ay bile sabredemeyen benim icin can atan adam. Onu tum kalbimle seviyor ve ailem olarak goruyorum ama o oyle değil. Bunca yılımı verdiğim insanın bu şekilde davranıyor olması cok kırıyor beni. Evet bi adaptasyon sureci var ama onun hala beni evini evliligi kabullenmeyisi cok zoruma gidiyor. Birşeyler yapalım diyorum bi yerlere gidelim zorla gidiyor yuzunde sahte bi mutlulukla. Beni herhangi birsey icin zorlamıyor ama kendisi sanki herşeyi zorla yapıyor. Evlenmese daha mutlu olacakmış gibi. Dedim evlenmeseydin o zaman ben de beni evliliği anlayan biriyle olurdum herkes mutlu olurdu.
Cok şey var cok şimdi diyeceksiniz dert mi bu ama icimi karartıyor bu durum. Şimdi bu hep boyle mi surer yoksa bi yerde o da bana dahil olur mu