Kızlar durum şoyle 5 yıllık birlikteliğin ardından 1 yıllık evlililiğim var.. ve bu surecte herşeye cok sustum.. sevgime yenik duşerek kendimden cok odunler verdim.. ama artık tahamulum fazlasıyla bitti.. yaşadığım olay şoyle.. arabada dinlediğimiz bir flashımız var ve yeni muzikler yuklemek icin eve getirdik.. flashın icinde ise eskiden yaşadıgı ilişkideki zatı muhteremin adı gecen bir şarkının olması.. kendisine bu şarkıyı silelim dedim.. bir anda kopurdu tepki verdi silmiyceğini sacma seylerle ugrastıgımı ustelik salak oldugumu soyledi.. bende tabiki boş durmayıp ofkemi kustum.. onun gecmişini BİR TURLU UNUTMADIĞIMI soyledi ve o bir şarkı dedi.. oysaki ben bu kadar lafa gecmeden silmesini bekledim.. erkekler aslında kendileri unutturmuyor gecmişlerini.. Bundan 1 -2 yıl oncede bu isimle ilgili bana.. benden onemli oldugunu soylemişti hata ben olmasam onunla birlikte olcağını bile solemişti..sanki şu an cok pişmanmış gibi.. hangi kadın bu lafı yıllar gecsede unutur kapatır.. linclemeyin beni neden bırakmadın ozaman diye.. lanet tutku işte.. bir arabanın icinde eski sevgilisinin adına yazılmış şarkıyı dinlemek gibi bir zorunluluğum varmı.. boyle bir şeyi talep etmek salaklık mı? yoksa gecmişini unutmamak mı.. yada sacmalakmı mı.. sizler kabul edermiydiniz boyle bir şeyii..silmese napardınız... bir ornek duşunun sevgilisinin adı lutfiye..ve lutfiyem diye bir şarkı? tek merakım gercekten ben paronayakmıyım. yada sorun cıkaran birimiyim? sizler ne yapardınız.. yardım lutfen..