Arkadaşlar merhaba gercekten cok sıkıştım lutfen bir yorum yapar mısınız, eşimle universiteden beri arkadaşız severek evlendik. Şu anda hamileyim. Bebek beklerken duşuk riski yaşadık surekli. Daha once de bir duşuk yaptım. Eşimle 4-5 aydır sorunlarımız var. Ama bircoğunuza gore kucuk gelecek sorunlar. Eşim bir tukenmişlik halinde, işinden bunalmış, iş yerinde surekli baskı altında borclarımız var maddi baskı altında, ailesinin sorunları da ustune yuklenince, kendini psikolojik olarak yalnız hissediyor. Bana değer vermiyorsun sen artık bana ozensiz davranıyorsun beni sevdiğin icin değil alışkanlığından birliktesin diyor. İşler boşanma noktasına kadar gitti. Ona nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum bazen cok buyuk kavga ediyoruz, ertesi gun beni cok uzduğunu duşunup ozur diliyor. Beni sevdiğini soyluyor. Ama cok buyuk bir sıkıntı cektiğini ona destek olmadığımı soyleyip duruyor. Belki de bebek de ona baskı yaptı bilemiyorum.
En basit şeyleri bile ona değer vermediğim icin yaptığımı duşunuyor. Depresyonda olan insanın hayat akışını normalize etmeye calışmak geerekir diye surekli onu o kafadan uzaklaştırmaya calışıyorum. Sen benim sıkıntımla dalga geciyorsun diyor.
Bu adam benden boşanmak mı istiyor ne istiyor anlayamıyorum. Bebek zaten stresli geldi. Ben eşimi seviyorum ama ona onu sevdiğimi inandıramıyorum. Davranışlarım bunu belli etmiyormuş. Gel bir psikoloğa gidelim diyorum ona da cok ciddi bakmadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Lutfen yorumlarınızı esirgemeyin.