Kahretsin yine o adam ve annem kazandı..
Bilmeyenler icin ozet geceyim. 2ay once guc bela 2cocugumla anneme guvenerek yanına geldim.Geldiğimden beri eşim bı yandan baskı yaptı eve don değiştim cocuklara yazık ediyorsun diye. Bende dinlemedim ise başladım. Annem de geri donmemi istiyor ben cocuklara bakamıyorum ben hic nefes almicak mıyım duzenim bozuldu maaşım yetmiyor bakmak zorunda değilim diye her gun işten cık diyip durdu. Uzerine ev sahibi ikinci kez kapıya geldi cocuklardan şikayet var başınızın caresine bakın ben diğer kiracılardan daha cok kira alıyorum sizin yuzunuzden onları kaybedemem dedi.Anneme de tam bahane cıktı. Tamam dedim gidiyorum ben gel bizi al bir an once dedim o adama..Şimdi yolda geliyor Anneme de dedim senin artık bı kızın yok..İstemediğim adama beni bile bile gonderiyorsun. Ben inanmıştım yola koyacaktır her şeyi ama sen kolaya kactın dedim. Yine ben suclu oldum diyip ağlıyor.. Arkadaşlar elimden gelen mucadeleyi verdim ama demek bı bazı şeyler bizim kontrolumuzde olmuyor..İnsan eti ağır derler ya cok doğru..