Merhaba guzel kadınlar,
Bu sorunu yazip yazmamak konusunda cok arada kaldim. İcimde duracağına burda dursun dedim

Benim annemle ilişkim hic cevremde gorduğum anne-kız ilişkileri gibi olmadi. Normali de yoktur bu işin tabi de. Oyle birbiriyle cok iyi anlaşan insanlar olmadık, kucukken cok takardım bu duruma ama buyudukce gordum ki mukemmel aile yok. Neyse kucukluğume inmiyim ordan cıkamam

Neyse bugun ki olaya geleyim. Son bir haftadir gunduz uykularına alıştım. Annem de son bir haftadir bana sardı. İki haftada bir arayan kadın arıyor. İnatla o saati hissedip ariyor. Sorun değil ucak modu diye bir şey var dedim. Bugun de yine arar belki diye ucak moduna aldım telefonu. Almaz olaydım...Teli bir actım hemen beni ara mesajlari. İki saat ya ne olmuş olabilir dedim. Aradım "sen tek yaşıyorsun, sana bir sey oldu, oldun sandım" diye bana bagiriyor. Telefonu niye kapatiyormuşum. Ya dedim aranmak istemedim olabilir. İki saat kapaliydi sadece tel. Ya iyiyim işte diyorum hala kiziyor ağlıyor. Dedim aynısı sana da oldu. Hatta beni ertesi gun aramişti. Ben senin iyi olduğunu oğrenince tamam dedim. Hala ne diye buyutuyosun dedim. (burada ses yukselmeye başladi tabi). Ağlamasina cidden hic uzulemiyorum. Aksine bende sinir yapiyor. Ağlarken devam ediyor keşke olsem ben, ben hic iyi davranilmayi haketmiyorum, neyi hak ediyorum ki zatenler falan. Bir de asla mantıklı bir cumlesi yoktur. Sanki dunyadaki herkes birleşmiş onun olmesini istiyormuş gibi davranır ve asla ama aslaaa es vermez bunlari sayarken. Bu olme laflarini falan duyunca bana geldiler yine. 5 yaşında gibi her olaydan dram cıkarıp buraya bağlıyosun, yeter artık şu laflarin zerre etkilemiyor beni dedim bağırarak. Arama beni bidaha dedi kapattı. Arada daha cumleler var da sinirden hatırlamiyorum.
Ya gercekten terapi, kitap, eğitim vs... Cok fazla şey denedim yillardir. Hayatimın en sorunsuz kaygısız mutlu zamanlarını yaşıyorum şukur. Fakat kadın bu kafaya sarınca geliyolar bana da. Aylarca aramaz şimdi. Ne kadar umursamamaya calışsam da benim de aklımın kenarında durur. Tedavi ol desem gitmez. Offf bıktım bu drama queenlikten ya. Aman işte yazınca biraz olsun rahatladım.
Nasıl bir ic dokmeyse 1 sayfa tutmuş