Arkadaşlar annem surekli ne dersem tersini soyleyen, arkadaşlarımdan okuduğum kitaba izlediğim diziye eşimle ilişkime kadar surekli eleştiren biri . Eşimle ilgili sorunumu anlatıyorum ertesi gun arıyor babanla cok iyiyiz diyor. Bu ay para sorunum var diyorum. Ertesi gun arıyor oh cok şukur hesabım dolu diyor. Arkadaşımla bir sorunumu anlatıyorum. Ertesi gun arıyor oh cok şukur arkadaşlarım bana cok değer veriyor diyor. Kayınpederimin yaptığı densizliği anlatıyorum guluyor dalga geciyor. Cok kilo aldım diyorum oh gecen seneki pantolonum bol geliyor diyor. Anne sacım beyazladı diyorum benim oğlumun tum kafası beyaz diyor. Bana devamlı başkalarını ovuyor, işte laf dokunduruyor. Anne boyle yapma deyince ben oyle demedim sen yanlış anladın diye saldırıyor yapmadığını bırakmıyor. Babamdan bir suru miras var bizim hicbir şeyimiz yok diyor. Cok bunaldım psikolojimi evliliğimi de yaptığı yorumlarla yıprattı bitirdi. Adete sorun yaşanmadan zevk alıyor. Kussem duygu somurusu yapıyor, gunah olmasından korktuğum icin kusemiyorum.