Hanımlar merhaba, 3 yıllık evliyim 22 aylık oğlum var. Hamileliğim ve daha da oncesi harika gectiği halde doğumdan yaklaşık 1 hafta sonra lohusa depresyonu yaşadım. Bebeğimi emzirmek istemedim, ben ki oğluma biberon bile vermeyen ben artık 2 saatte bir mama hazırladım. Yoksaydım,istemedim bebeğimi. Doktoruma sordum sebebi yok dedi daha cok kafaya taktım. Cok ağır ilaclar kullandım, kullanıyorum hala. Artık daha iyiyim eskisi gibi gormuyorum oğlumu. Cok da seviyorum. Ancak hala tam olarak iyileşmedim. 2 ayda bir psikiyatristimle goruşuyorum. Bana iyi gelen anafranil diye bir ilac var ve iyi geldiği icin surekli dozu da yukseliyor eskisine gore daha iyi olmama karşın. Bu arada calışıyorum memurum. Bu kadar uzun sure lohusa depresyonu adı altında rahatsızlık geciren var mı? Ne zaman ben tam anlamıyla iyileşeceğim.

EKLEME: en onemli bilgiyi vermeyi unutmuşum.. bebeğimin hicbir sucu olmamasına ragmen ben onu sucluyorum. o olmasaydı hastalanmazdım diyorum. bu yuzden bebeğime şaka gibi ama evet buyuk bir yuk veriyorum. kullandıgım ilaclar,terapiler hep bu yuzden.