Merhabalar,
Aslında bu bir dert mi onuda bilmiyorum.Ama insan deneyimsiz olunca acaba diyor doğru mu davrandım.Soru işaretleri donuyor insanın kafasında.Ben 30 yaşında kendi parasını kazanan ailesinden ayrı yaşayan biriyim.Sevgilim hic olmadı ancak yaşım ilerletikce yakın cevrem duzenini kurmaya başlatıkca boşluga duşmeye başladım.Arkadaş cevremizle buluşmalarımızda ortak bir arkadaşlarınıda dahil ettiler.Denk geldik tesadufen.İlk tanışmamızda ben gayet cekici buldum acaba derken.Ortak arkadaşıma soyledim sevgilisi varmıdır kendimi yanında cok iyi hissettim bu organizasyonları devamlı yapalım diyerek acıkca belirttim.Arkadaşım biz ortamı yaparız gerisi size kalmış dedi.Copcatanlık yapmak istemedi acıkcası.Bir iki buluşma sonrası zaten acık acık ilgisini belli etmeye başladı herkesin icinde flortleşiyordu benimle.Ama aynı zamanda tensel temasta bulunmak icin hareketleri vardı.Bu durum pek hoşuma gitmedi kendimi uzak tutuyordum devamlı cunku acık acık goruşmek istediğini belirtmiyordu kacak dovuşuyordu ama belime sarılmak elimi tutmak istiyordu.Ayrıca hic mesaj ya da telefonla arama olmuyordu.Son ortak buluşmadan sonra uzun zaman bekledim mesaj atmasını sonra dayanamayıp ben yazdım.Buluşmak istedi koşa koşa gittim cunku boyle duyguları daha once hic yaşamamış bir insanım etkilenmek hoşuma gitmişti.İlk kez birebir goruşecektik.Sonra yine aynı tutumla devam etti elini belime goturdu ben uzaklaştım otururken noldu neden kasıyorsun kendini bir derdin var gibi oturuyorsun falan diye aradaki mesafeyi sorgulamaya başladı.Ben de rahatsız oldugumu bilmesinin doğru olcagını duşunduğum icin sohbet ediyoruz ama senin elin devamlı belimde kolumda hep boylemi olsun istiyorsun dedim belirsizlik sevmiyorum ben dedim belki birşeyler soylesen bu durum benim gururumu incitmicek dedim.Sinirle yanımdan kalktı kalkalım artık dedi.Zaman lazım bazı şeyler icin dedi sinirle.Nasıl yani dedim.Belki 2 3 ay sonra sana hoşlandığımı soylicektim dedi.Bu olaydan sonra bi daha goruştuk sonra haberleşiriz diye ayrıldık.Şimdi ne arıyor ne buluşmak istiyor.Sizde sadece beni kullanmak mı istedi.Cok uzuluyrum belli bir yaştan sonra kimse cıkmaz karşıma oyle duşunuyorum.Sizxe ben nerde hata yapmışım.