3 kere klomenle aşılama icin denedik yumurtalarım buyumedi iptal oldu, 2 kere iğneli yontemle denedik aşılama icin buyudu aşılama yapıldı ama sonuc husran, 6 ay sonra tup bebeğe başlamak istedim aşılamada kullandığım ilacı kullandım yumurtalar aşırı gelişti 3. gunde tup bebek 1. iptal oldu, 2 ay sonra bi daha tup bebek girişiminde bulunduk (bu arada moral sıfır ben de ) iğnenin dozunu biraz duşurdu doktorum b u seferde yumurta gelişmedi : (doktorum sadece 1 yumurtan var tek yumurta icin de işlem yapamayız 2 ay sonra gel dedi.ağlaya ağlaya cıktım hastaneden ama nasıl ağlama asla isyan etmedim eve geldm doktorum tedaviden once bana butun ilacları aldırmıştı odasından cıkmadan once bana bu akşam catlatma iğneni yap bakalım nolur nolmaz dedi o bir yumurta kendiliğinde dollenebilir dedi.umutsuzca yapttım 10 gun sonra da kan testine gel dedi. 10 gun olmasına yakın kasık ve goğus ağrısından duramaz olmuştum . gununde gittim ta ta taaa doktorum gozunaydın o bir yumurta kendiliğinden dollenmiş dedi : kanda betahcg de gorundu .gerisini zaten tahmin edersiniz.cığlık ağlama hepsi karıştı birbirne karıştı.Allahım oyle buyuk ki cok sukur bugunune: darısı isteyenlere dostlarrr