Merhabalar. Cok kotu hissediyorum. Uzatmadan konuya gireyim hanımlar.Biriyle goruşuyorum ve gecen yıl pandemi doneminde aynı yerde calıştık.Benim yuzumu tam değil, maskeyle gordu. Genelde home office idik zaten. Ben atandım ve başka şehre gectim.

Biz de ağustostan beri konuşmaya ve goruşmeye başladık. Cok ilgili, sohbetini cok seviyorum.Birazcık yaş farkı var (9) onu da onemsemiyoruz.

Ama bu adam cok şekilci.Ben sevdiğimi beğenmem, beğendiğimi severim dedi.Eee bu adam beni beğenmezse ne olacak ki bence beğenmeyecek de hatta kesin. Zaten bu şehre gelmek aklına yatmıyor, buna değecek guzelliğim olduğunu da duşunmez. Gecen gun goruntulu konuşuyoruz bana ''bi yan donsene'' dedi. Burnum kemerli ya ona bakacak. Yan donmedim ama moralim acayip bozuk. Keşke keşke ona bir şeyler hissetmeseydim ben onun aradığı guzellikte değilim. Bi yan don dediğinden beri moralim alt ust. Burnum da guzel değil. Bugun işteyken bile aklım ordaydı cok kotu oldum. Herkes istediği kriteri belirlemekte ozgur ama benim ozguvenimi alt ust etti. Şimdi bu adam beni beğenmeyecek ben emin oldum artık.Ben ne yapayım sizce, kafam allak bullak. Ben her problemin ustesinden gelirim, her şeyi aşarım ama bana bunu hissettiren biriyle ne yapabilirim, neyi aşabilirim. Burnumu mu yaptırayım yani, kimse icin bunu yapmam her ne kadar cirkin olsa bile. Ben ne yapayım siz soyleyin.. Guxzl bir şeyler hissetmek suc mu, benim hakkım değil mi?