6 aydır bir flortum var. Daha once hep uzun ilişkileri olmuş. Sonuncusu 5 yıl surmuş, 2 yılında beraber yaşıyorlarmış ve 1 bucuk yıl once 2019 sonunda ayrılmışlar.
İlişkinin en başlarında bu basic bilgileri verdi sadece ama sonrasında da hemen hemen her goruştuğumuzde lafı geciyor eski sevgilisinin

Laf icinde nasıl geciyor konusu derseniz ' Aaa ben oraya bi 5-6 kez gittim eski sevgilim cok severdi orayı ' , ya da ' ben o bolge de 1 yıl yaşadım eski sevgilimle' ya da ' eski sevgilim bu yemeği cok sık yapardı, o şu bolgeden o yuzden alıştım bende' gibi gibi... Aslında gecmişten anılardan deneyimlerden konuşurken tabi eski sevgilisi koca yıllarını kapladığı icin herşey onunla.. Ama o detayı vermese olmaz mı sizce her muhabbette de

Bu arada flortum tur değil yabancı bir ulkeden (Venezuela), evet enteresan ama şu an yaşadığım ulkede tanıştık. Sanırım bu aşamada kultur farklılığını hissediyorum. Doğru, eski ilişkisini bıcak gibi kesip atmak, anılarını hafızasından silmek zorunda değil. Ama ne bileyim benim duymak hoşuma gitmiyor.
Ayrıca, instagramda da kızın annesi babası ve ablası ile takipleşmeler ve like lar devam ediyor, aynı şekilde kız da onun ailesi ile. Ve hatta gecen ay flortumun doğum gunu fotoğrafının kızın annesi icten bir yorum yapmış.
Bilmiyorum bana azcık zor geliyor bu durum. Kızı unutamama ihtimalini duşunmek istemiyorum, herhalde hala sevseler beraber olurlardı şu an değil mi?