İyi geceler herkese.

Ben 2,5 yıllık evliyim ve 1 yaşında bir kızım var hanımlar. Eşimle genel olarak mutluyuz, ciddi bir sorunumuz yok. Annesi dışında yani!

Ben bu kadının neler yaptığını yazıp sinirlerimi daha da bozmak istemiyorum ama ozetle surekli oğlunu kıskanan, psikolojik olarak onu kocası yerine koyduğu icin beni de kuma yerine koyan, ağzının ayarı olmayan, etrafındaki herkesle kavgalı, ruh hastası bozuk ağızlı gecimsiz bir insan. Birbirimizden nefret ediyoruz ve evlendiğimizden beri kus olmadığımız zaman dilimi birkac aydır. Şu anda da kusuz zaten ileri geri konuşmalarından bıktığım icin.

Eşin bu arada napıyor diyecekler icin, eşim kavga gurultu sevmeyen sakin bir insandır. Başından beri cok mudahale etmedi bize cunku biraz da guc yetiremiyor. Annesi asla laftan anlayan bir kadın değil adeta terminator. Ben de oyle alttan alıp susacak bir insan değilim bugune kadar hep cevabını verdim bu yuzden hep kavga ettik zaten. Eşim de ikimize de karışmıyor, uzuluyor ama mevcut durumu duzeltemiyor. Bu arada uzak şehirlerde oturuyoruz duşunun yakında otursak birbirimizi oldururuz herhalde.

Bugun yaşadığım olaya geliyorum, sinirden uyuyamadım ruh hastası kadın yuzunden. Goruntulu konuşuyorlardı bunlar, bebeğimi gosteriyordu eşim. Bebeğimin ayağında corap yoktu, normalde giydiriyorum ama o an yoktu ayağında. Neyse bu kadın "oğlum hic onem vermiyorsun bebeğe bak ayağı cıplak şu bu" falan demeye başladı. Eşim de anne ev sıcak zaten ayağı da sıcacık cocuğun uzatma artık falan dedi cunku daha once de uzattı da uzattı ayağında corap olmadığını gorunce. Ki gercekten bebeğimin ayakları sıcacık, ev sıcaktı. Ayrıca ben bebekleri oyle surekli corapla, yelekle tutmayı doğru bulmuyorum ki tek başıma bakan biri olarak cok da iyi baktım cocuğa cok şukur.

Neyse bu sinirlendi falan eşim de buna sinirlendi uzattıkca kapattılar, duşunun kadındaki baskıcılığı. Hani benim annem de boyle şeyler soyluyor klasik anneler işte ama acıkladığımda tamam deyip geciyor ama bu iğrenc yaratık kilometrelerce oteden cocuğuma karışmak istiyor her şeye karışmak istediği gibi ve bunun gibi basit bir mesele icin kavga cıkarıyor. Neyse bunlar kapattı, sonra eşim mesajlaştı falan gordum ve gerildi baya. Anladım arkamdan konuştuğunu o Allahın cezası kadının yine, huzur bozmadan duramaz zaten. Eşimin teline baktım Allahım ne hakaretler bana! Eşim benden korkuyormuş, ben kim oluyormuşum, cocuk bakmaktan ne anlarmışım, pislikmişim, gelin mi almış bela mı almış (laflara bak), baktığım cocuk ortadaymış, cocuğa katı gıdalar veriyormuşum o onları sindiremezmiş o yuzden kilo almıyormuş (bebek 1 yaşında bu arada!), İnternet annesiymişim butun dunyam İnternetmiş, ha bi de en komiği odanın kapısı hic kapanmıyormuş cunku ben oradan dinliyormuşum telekulak gibi! Evimde kapılar kapalı durmaz bu arada, ne munasebet sen kimsin ki kapı kapatıcam ruh hastası ya.

Her neyse aşırı sinirliyim boyle hakaretler etmiş bu meseleden bana duşunun. Kuduruyor cunku eşim benim sozumu dinliyor, duşuncelerime değer veriyor diye pislik. Eşim de beni savunan şeyler yazmış ama durumu acıklamaya yonelik. Oyle karıma hakaret etme falan dememiş ona da sinir oldum. Şimdi benim sorum şu, kendisi bende engelli wp de. Sizce bunların hepsine bir cevap yazıp ona gonderip tekrar engellesem mi? Aşırı sinirlerim bozuldu nefret ediyorum Allahın cezasından elim ayağım titriyor hala.