Oncelikle yeni uyeyim herkese merhaba. Anlatmak istedim ki yaşadıklarımı işinize yarasın umut olsun..Cunku aynı yollardan gectik sayılır. Neyse uzatmadan anlatiyim. Ama ilk soyleyeceğim az oncede soyledim birinci kural(aslında bunlar sonda da soylenebilir umut etmeyi asla bırakmaycaksiniz ve Allah'ın bir bildiği var hayırlısı olsun diyerek kendinizi sakinleştireceksiniz ve biraz daha az duşunmeye başlayacak detaylarla bogusmayacaksiniz boyle yaptıkca. Baktiniz Derin duşunmeye didiklemeye başladınız hemen duşunmeyi kesip neyse hayırlısi bakalım falan diyeceksiniz kendinizi ise guce mesgaleye vereceksiniz hemen!!! en guzel telkin. Yapamıyorum edemiyorum ama soyle ama boyle diye mizirdanmak yok ilk yol bu. Dedigim gibi ben De bu yollardan gectim aşağı yukarı sorunlar aynı. Once olumsuzlukları atıyorsunuz. Olumsuz insanları da mumkunse ne diyorsun ilac milac yontem anlat demeyin en onemlisi (cunku herkes bunu sona atiyor ) psikoloji. Simdi cok şukur ki icerde 8 aylik bir kızım var. O ağlıyor gitmem lazım ama yazıcam inşallah boyle taksit taksit de olsa