Kizlar 1.5 ay once ise başladım. İki cocuğum var biri 11 diğeri 5 yaşında. İşe baslamadan once eşim kayinvalidemle konuştu 3 aylığına kucuk olan cocuğa bakmasi icin sozleşmeli girdim ise yerim garanti olsun tam gun kreşe vercegim. Cocuğum devlet ana okuluna gidiyor ogleden sonra. Sabah kahvaltiyi hazırlayıp cikiyoruz.. Akşam yemegini biz yapıyoruz ona bırakmadık hic 2 kez falan yemek yapmıştır kendi istegiyle. Akşam işten gelip kahvaltı masasıni topluyorum. Buyuk cocuk benimle cıkıyor sabah evden. Kucuk olanada sadece kahvaltı yedirip servise veriyor. Kayinpeder yok. Kv de genc. Şimdiye kadar kipirdamayan kadın,
1.5 ayda bu 3.u seyehati olacak. Surekli cuma gununden cıkıp kalmalı tatillere gidiyor. Ve şimdi oğrendik yarın yine gidecekmiş. Soylemiyorda, yarın yarim gun okullar biliyosunuz. tesaduf oğrendik gideceğini. Surekli cuma gunleri birini buluyoruz cocuğa oğleye kadar baksın diye. Yarin Biz işteyiz. ablası idare etsin bahcede oynatsin diyor. Bu soğukta dedim. Evde dursunlar diyor. İnanın daral geldi. Birde diyorki 1 hafta bakan olursa ben kalayim gittiğim yerde.kal dedim. Ben bir haftaligina bak diyemem kimseye surekli bulurum bulunca. Eşim gikini cıkarmıyor parcalicam inanın birinden birini.