Merhaba herkese icimi dokebilmek ve tecrubelerinizden faydalanabilmek icin aranıza bugun katıldım. Derdimi acabileceğim yardım isteyebileceğim kimsem yok. Ben 25 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim var evlilik yolundayız aileler tanıştı ancak henuz isteme olmadı cunku erkek arkadaşımın babası kalp krizi gecirdi anjiyo oldu 10 gun hastanede yattıktan sonra 15 gun once taburcu oldu şuan durumu gayet iyi. Bende artık babası nasılsa iyi diye sevgilime istemeye ne zaman geleceksiniz diye sordum kıyamet koptu. Demediği laf kalmadı babam hasta sen hala isteme derdinde misin falan dedi ben sadece merakımdan sordum ne duşunuyosunuz aklınızda bi tarih var mı diye benide ailem sıkıştırıyor 7 yıldır gezip tozuyosunuz artık adı konulsun diyolar. Cevrem cok baskı yapıyor 7 yıl ilişki mi olur bu cocuk seni oyalıyo evlenmeye niyeti yok diyolar. Baya bi tartıştık en sonunda hic bişey benim babamın sağlığından onemli değil ayrılıyosan ayrıl yol orda dedi. O lafından sonra sadece tamam yazmakla yetindim 1 haftadır da konuşmuyoruz. Dediği laf cok ağrıma gitti. Sevgilim ailesine aşırı duşkun biri 6 kardeşler ancak anne ve babasının herşeyiyle sadece o ilgileniyor diğer cocukların umrunda bile değil. Beni hep 2. plana atıyor varsa yoksa ailesi. Anne ve babasını cok seviyorum onlarda aynı şekilde beni cok seviyolar onlarla hic bir problemimiz yok ama sevgilimin her fırsatta beni değersiz gorup ailesini goklere cıkarması cok zoruma gidiyor sonucta evlendikten sonra asıl ailesi ben olucam onun. Ev alıcaz bi kac eve baktık ben biraz geniş bi ev olsun dediğimde o kadar para veremem butcem bu demişti babasının rahatsızlığından sonra daha buyuk bi ev yada dubleks bak evlendikten sonra babamlarda gelir arada bizde kalır yanlız kalmasınlar dedi. E hani ben istediğimde o kadar para veremem demiştin ne değişti. Ben isteyince olmaz butcem yok anne baba devreye girince 100-150 bin lira daha koydu butcenin uzerine. Şuan ne yapacağımı bilemez durumdayım 7 yıl boyunca hic ayrılmadık ayrılık duşunmedik ancak şuan mantığım ayrılmamın daha doğru olacağını evlenince anne baba sevdası yuzunden sorun yaşayacağımızı soyluyor ama kalbim 7 yılını verdiğin adamdan nasıl ayrılacaksın diyor onu cok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim ama bilmiyorum.. sizce ne yapmalıyım biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..