Merhaba,
Tup Bebek
Size iyi gunler diyerek konuya girmek istiyorum. Sorunumu mumkun olduğu kadar kısa ve oz yazmaya calışacağım. Ben 44 yaşında 2. Evliliğini yapmış bir bayanım. 1. Evliliğimden 18 yaşında bir oğlum var. Ondan sonra hic hamile kalmadım. 1 kere aşılama oldu. 2 eşimle tup bebeğe karar verdik. Dun gittiğimiz bir tup bebek merkezinde kontrolden sonra her iki tarafta 4 er tane yumurta goruldu ve yaşıma gore fazla olduğunu aslında normal hamile kalabileceğimi soylediler. Tup bebek aşamasında 1,5 ay sureceğini yumurta kalitesinin duşuk olucağından sadece %5 gibi bir şansım olabileceğini ve %5icin bu kadar masraf yapmaya değmeyeceğini soylediler. Eşimle benim cok moralimiz bozuldu. Biz zaten o masrafı goze almışız ki %5 bile bir şans varken neden bu şekilde davranılıyor. Hem yaşınıza gore fazla hem normal yolla hamile kalınabilir deniyor. Tup bebeğe gelince daha hic bir test kontrol yapılmadan yumurta kalitedinin kotu olabiliceği soyleniyor. Belki 4 unde 3u iyi belki 4 de iyi 2 tane bile olsa dollenme icin yetmezmi ? Lutfen bize yardımcı olursanız seviniriz... iyi haberlere ve bizi bu şekilde yardım edicek merkezlere ihtiyacımız var. Imarım sizlerden olumlu yanıt gelir teşekkur ederim
Tup Bebek Merkezleri ileri yaşta Tup Bebek / Şans
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Merkezleri ileri yaşta Tup Bebek / Şans