Merhaba arkadaşlar cağrı merkezinde calışmaktayım.6. Yılın icindeyim .5 yıl bitti . Bulunduğum yerde cok iş imkanı yok.Ama artık gitmio. Ayrıca kafamdan dolayı saglık sorunum var .2 tane amalıat oldum. elimden geldiğince calışmaya cAlıştım.Ama artık gitmio.Her gun ayrı bir sorun her gun ayrı bir problem.Belki bunun kadar guzel bi iş bulamıcam ama artık o kadar yoruldumki.Daha fazla yapamıorum.Değişik değişik insanlar yoneticiler ayrı bir problem.Bu zamana kadar ekmegımı kazanıorum dedım sesımı cıkarmadım.Ama artık ayaklarım geri geri gidio .Bir cagrı merkezınde ne kadar calısılır bılmıorum.maas asgarı ucretın 1.5 katı yemek servis sigorta var.Bulundugum yerde bu kadar maaş veren farklı bi yer yok bılmıorum gerci hic iş aramadım.Okul bıttı bulundugum yere başladım hala devam ediorum .Fakat artık cıkmak ıstıyorum.Sozleşme bıtımınde cıkayım kı haklarımıda alayımdıorum.Siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar.Bulundugum yerde iş cok az bu kadar oaaş veren bi iş yerı bulmam imkansızmış.Ama artık yapamıorum.Eger kovulursam haklarımıda alamıcam.Cok ama cok dıkkatsız olmaya başladım.Bana fıkır verın lutfen