Benimle de samimi ama başkalarıyla olduğu gibi değil mesela ablamla kardeşiyle falan cok samimi şakalaşır muhabbet icinde onlarla baya konuşur eder veya annemle olsun ya da arkadaşlarıyla falan ama benle oyle cok değil fazla muhabbet etmeyiz normal konuşuruz ama oyle bi sohbet icinde değiliz genelde benleyken telefonla takılır misal bazen dışarı oturmaya cıkarız cafeye falan genel olarak coğunlukla telefonuyla ama misal yanımızda ablam olsun baya bi muhabbet eder gibi gibi…

Dunde ayrı bi sinir oldum zaten dolmuştum o da iyice gozume battı eşim ailesiyle altlı ustluyuz ve modemi birlikte kullanıyoruz bizim evde duruyor (198₺) falan ucreti ve sadece biz oduyoruz tabii gorumcemde ailesiyle yaşıyor bekar ve calışıyor her neyse işte dun eşimi arayıp modemin şifresini istedi sonra neymişte odasında cekmiyor diye antreye koymasını istedi eşimde antreye koydu (antre baya buyuk yemek odası gini bir şey ve dış kapı acıldığı gibi gozukuyor) dun hicbir şey demedim ama aşırı sinir oldum oyle bir şey demesine antreye koyunda her yerde ceksin lafına neyse sabah kaynanam geldi dedi o niye orda kotu duruyor falan bende aynen cok ayak altında eski yerine koyucam dedim falan aldım eski yerine koydum bakalım geldiğinde ne dicek ama birinin gelip benim evimde ki her hamgi bir şey icin karışması bu modem dahi olsa sinir oluyor bide regl olucam onunda sacma ruh halleri var uzerimde