Baştan soyleyeyim cocuğuma iyi bakıyorum mesleğimde iyiiym.ama adamın beni yeniden evleniriz diye boşamasını hazmademedim hala.evlenirken param yok demişti ben altınlarımı satıp eşya aldım bana bir kuruş harcamadı.hamile kaldım cocuk duşerse boşanalım dedi bana.beni derin bir mağaraya goturdu gezmeyi sevmediği halde sanırım ayağı takılsın dğşsun de cocuk da karnında olsunndiye.birinde benden kanama geldi hamileyken doktora giderrken bana dedi ki iniallah cocuk duşer diye dua etmiştim kabul mu oldu acaba dedi.bu arada ben her ay eve 1500 tl katkıda bulundum her turlu ev işi bendeydi .cocuk bakımı bendeydi ustğne her ay 1500 ver.yaptığım işler de beğenilmiyordu surekli eleştiriyordu.severek evlenmediğim icin her hareketin batıyor diyordu.zaten evlenirken de kararsızdım dedi amaaan evlenim gitsin dedim dedi.
Ne zaman sarılsam itti.boşanmak icin dava actı.bu arada cocuğun her turlu bakımı da bendeydi cocuğun bakımında bile beni eleştiriyordu.benim de iyice psik.bozuldu surekli elimi yıkamaya başladım cocuğuma bişey olacak korkusuyla bu da bahane etti bunu boşanma davasınj actı.boşanmak istemedim boşanalım yeniden evleniriz şimdi boşanmamız lazım dedi neden dedim cevap vermedi sadece boşanmamaız lazım dedi.onun istediği gibi anlaşmalı boşandım.1 tl almadım.evinden cıktım.başka eve gectim o da 2 ay sonra gitti anasına ev aldı.ev kendi uzerine de anasını oturttu ben b.k gibi evde cocukla yaşıyorum.8 aylık bebekle boşandı ve ben ev değiştirdim.acımadı ne bana ne cocuguna.buna yalvardım tekrar birleşelim diye hayır dedi.senle kimse evlenmezdi hasbelkader evlendin hasbelkader cocupun oldu seni kimse allmazdı dedi.ben ailemle yaşarım sen de ne yaparaan yap dedi.şimdi ben tam ona istediği hayatı vermiş oldum.bedavadan evlendi bedavadan boşandı cocuk sahibi oldu.parası da gitmedi canı da acımadı.istediği giib 9 kardeşiyle de yaşıyor.ben de bk gibi kaldım oylece.
Şimdi bu adama karşı hırsım ofkem gecmiyor ama onun yuzune normal davranıyorum sadece cocukla ilgili iletişimdeyim.şimdi ben bu adamaın da şehrine tayinle gelmiştim.defolup gideyim mi kendi şehrime? Yoksa bu herifin menleketinde kalmaya devam mı edeyim cocuğum baba gorsun diye?yalnız cocuk adamın cok da umrunda değil haftada 1 gun 3 saat goruyor.aynı şehirde olmamıza rağmen.kendi şehrimde de ailem yok bunu da goz onunde buşundurursunuz yorum yaparken.cocuğum baba eksikliği ceker mi defoluğ gitsem? Bir de bu adama olan ofkem hırsım nasıl dinecek?