Merhaba iyi geceler. Ailemle ilgili sorunlarım vardı. Bununla ilgili 2 konum var profilimde bulabilirsiniz.
Ailemle konuşmuyordum. Hafta sonu kuzenimin duğunu icin memlekete gittim. Eve gitmeyecektim yengem annen cok uzuluyor git kızım falan dedi. Neyse gittim. İyi guzel oturduk falan. Yemek yerken annem “abinlerle aranı duzelt” gibisinden konuştu. Abimin bana kufur ettiğini bu konuyu konuşmak istemediğimi soyledim. Terslenmeye soylenmeye başladı. Ben de susmadım cevap verdim. Catalla saldırdı. Babam catalı aldı elinden. Sonra tuttu beni sac baş girişti. Normalde karşılık vermem ama bu kacıncı dovuşu ben de tuttum ittirdim. “Defol git gelme bir daha yalnız kal gor gununu başına bir şey gelirse arama sakın” vs saydırdı. Aldım cantamı cıktım. Yaşadığım şehre geldim.
Ben anlamıyorum. İnsan bir evladı icin başka bir evladına neden bunu yapar? Bu kadar neyin nefreti bu? Eski konuları okuyun haklı olduğumu goreceksiniz. Konuyu neden actım bilmiyorum. Hicbir arkadaşıma anlatamıyorum bu rezillikleri utanıyorum. Dertleşmek icin actım herhalde. Bu kadar haksızlık bir insana cok fazla değil mi?