Kendimi son zamanlarda cok cirkin bulmaya başladım. Alt cenem hafif onde, burnum onden guzel ama yandan iyi değil.

Onceden guya sert goruntumden dolayı kimse yanaşmıyor diye duşunuyordum ama yeterince guzel olmadığımı anladım.
Gittikce yaşlandığımı farketmek beni berbat hissettiriyor.
Yaşım daha 26 ama yuzumde goz cevremde incelemeler mevcut, goz cevrem yaşlandı. Bahsettiğimiz şeyler hep parayla duzeliyor. ama ben hala maddi ozgurluğumu kazanamadım, iş bulamadım. Mesleğim var ama işim yok. bulamıyorum.

Annem babam zengin ama boyle şeyler icin para harcatamam onlara hem de istemezlerdi.

Boyle beni kim beğenecek diyorum bazen, yaşım da ilerliyor. Gencsin demeyin bana şimdi, yaşıtlarım hep kucuklere bakıyor. Benim icin anca 30 falan oluyor onlar da genelde evli. boyle olunca da iyice strese giriyorum. Cok mutsuzum herkes evlendi ben de yuva kurup duzenli bir hayatım olsun istiyorum, şu an o sorumluluğu ustlenebilirim.

Kimlerle evlenmeyi duşunuyordum ama karşıma cıkan tipler hep hic hayal etmediğim kişilerdi. Ne bileyim uzuluyorum artık. Onceden bunlar icin psikoloğa gidiyordum ama baktım para dayanmıyor, bıraktım. Boyle işte…

Kendini sev falan demeyin sevemiyorum malesef