Merhaba herkese. Bu konuyu pek konuşabileceğim kimse yok. Oyle size icimi dokmek istedim. Biriyle tanıştım yaklaşık iki yıl once. Benziyoruz birbirimize. Bana karşı da hep saygılı ve kibardı. Ama farklı şehirlerdeyiz. Hani vakit gecsin gozuyle değil deneyelim dedik yaşlarımız da kucuk değil. Hep tanımaya yonelik konuşurduk aile, gelecek vs gibi. Zaten boyle devam ederse belki ilerisi olur duşuncesindeydik. Hicbir zaman bel altı konulara girmedi zaten hep beni tanımak icin cabaladı muhabbetimiz de guzeldi.
Bir gun bana kendiyle ilgili bir şey itiraf etti biraz da alkolluymuş o sıra. İsmi konusunda yalan soylemiş. İşim yuzunden soylemek zorundaydım mecburdum dedi. Ben de hem kızdım hem uzuldum o da bu sebepten cok yıprandı. Kendimi aptal gibi hissettim. Ben kotu olunca cok uğraştı duzeltmek icin. Biraz tartıştık ben de en son artık yoksun gibi bir laf ettim. Bunun uzerine neredeyse 1 yıl konuşmadık hic. Az bir zaman değil. Ama hislerimde bir değişiklik olmadı. Muhtemelen o da aynı durumdaydı. Numaraları silmedik. Zaman gectikce yazmaya cekindim sonra gerginlik olur korkusuyla. Whatsapp'ta baş harfimle ilgili bir şeyler yazıyordu sonsuzluk işareti vs gondermeler yapıyordu. 2 ay falan boyle kaldı sanırım benden yazmamı bekledi. Ailevi sorunlarım da fazlaydı o ara. Psikolojim de pek iyi değildi bu sebepten.Hem de kucuk de olsa başkası icin yapıyorsa ihtimalini de duşundum. Engellemiş sonra beni. Ona da anlam veremedim hem rahatsız etmedim hem de yeşil ışık yakan biri neden durduk yerde gitsin dedim. Sonra kendimi toparladım ve uzerinden biraz zaman gecince sms gonderdim. Cevap vermedi. Tekrar yazmadım. Ne kimseyi kırmak ne de kırılmak istiyorum. Uzulmesini asla istemiyorum. Ama iyi bir insan olduğunu duşunuyorum. Nahif benim gibi. Pek cok ortak noktamız var zevklerimiz, fikirlerimiz birbiriyle ortuşuyor hep. Boyle ruhuma dokunan pek kişi olmadı hayatımda. Sık sık duşunuyorum onu.Ama olanlara da anlam veremedim tutarsız geldi. Unutmak istiyorum ama aynı zamanda da ozluyorum onu. Biraz hassas ve duygusal biriyim ben. Yakınımdan sadece bir kişi haberdar bu durumdan. O genellikle detaylarıyla bildiği icin istersen ara bir icindekileri soyle diyor. Ben de rahatsız etmek istemiyorum ama bir yanım da beklentisiz sadece duygularını boşalt bilsin yeter diyor. Biraz fikir verseniz. Buraya kadar okuduysanız cok teşekkur ederim.