Selamlar hanımlar,cok konum var, bilenler biliyor da bilmeyenlere ozet geceyim once: 2 yıl fiili bir evlilikten sonra hakaret, aşağılama,evden kovma, aldatılma şuphesi sebepleriyle cekişmeli boşanma davası actım bir yıl dolmak uzere,daha cok yolum var.Evden cıktıktan sonra ayrı evde yaşadığım iki yıllık surecte 4-5 defa eve dondum, ısrarları uzerine...3 yaşında oğlum var, ben oğretmenim calışıyorum.

O şahıs bana boşanma davası actım acalı cok cirkeflikler yaptı,cok doğru bir karar vermişim,bir an once bitmesini bekliyorum.

Canımı sıkan meseleye gelecek olursam,okulda meslektaşlarım arasında "boşanmış aile cocukları" diye bir sınıflandırma yapılıyor.Bosanmis aile cocuklarından her turlu davranış bozuklugu ve başarısızlık beklentisi var.Uf yine mi boşanmış aile cocuğu geldi bana,butun sorunlu cocuklar bende toplandı gibi yakınmalar duyuyorum.Benim oğlum da boşanmis aile cocuğu olacak ve 3 sene sonra benim okuluma başlayacak ins.Bu etiketlendirme ve yorumları duydukca cok uzuluyorum.Oyle ki acaba boşandıktan sonra oğlumun ilkokulu bitene kadar soyadimi değiştirmesem mi diye bile duşundum soyadimizin farklı olduğu okulda arkadaşlarinin dikkatini cekmesin,oğlum acıklama yapmak zorunda kalmasın diye.. oysaki nefret ediyorum o şahıstan da soyadindan da..Ben bır arkadaşımı cocuğuma oğretmen diye secebileceğim ama cocuğumu isteyecekler mi acaba diye duşunmeye başladım.

Bu arada boşanma davam olduğunu soyleyecek kadar bir arada oturma zamanımız olmuyor ama en azından biraz dikkat etsinler diye ayrıntıya girmeden boşanmakta olduğumu laf arasında soyledim o kişilere..Bana acınası bakıldığını da hissettim, neyse..

Oyle işte biraz ic dokmek istedim,cocukla boşanma işleri zormuş ve belkide henuz bisry gormedim....