Son verdiğimiz karar 23. Sayfada arkadaşlar benimle dertlenen değerli kk kadınlarına cok teşekkur ederim. Emin olun biz sağlıklı duşunemiyorduk bile.

Merhaba kk uyeleri; başımda oyle bir dert var ki burdan uyelik almamak icin direnmeme rağmen artık anlatmak istiyorum yoksa catlayacağım. Mevzu oğlunuz olunca maalesef cevrenize de anlatamıyorsunuz.
Oğlum 16 yaşında lise oğrencisi. Babası ile 10 sene once boşandık. Ben kamu da oğretmenim ve tek başıma oğlumla bir hayat mucadelesi veriyorum ama o bunun farkında değil. Babası iyi bir koleje gonderiyor. Lise 1 ’de başladı buraya zaten cocuğumda ki değişimde burda başladı. Bu yıl başından beri artık hic başa cıkamıyorum. Aynı kolejde bir kız arkadaşı var. Kız oğlumdan acık acık bana bunu al bunu hediye et tarzında isteklerde bulunuyor; ne bileyim saat kolye gibi... surekli luks yerlere (yaşlarına uymayan) yerlere gitmek istiyor ve bir şekilde giriyorlar daha once takip ettim bilmiyorum nasıl girdiklerini. Taksi paraları buralarda harcanan paralar ben bile bu yaşımda taksiye binmiyorum. Başa cıkamıyorum babası biraz cep harclığı gonderiyor ama yetiremediği icin evde altınlarımı calıp satmış ben sonra fark ettim... Kavga kıyamet koptu ama cocuk korkmuyor benden. Sakladım kalanları yine buldu yine sattı. Sonra bulamadı evden kitapları toplamış satmış. Hepsi bu bu kıza yetebilmek icin. Dolabımdan montumu cıkarıp internetten satmış. Babasına kac kere şikayet ettim konuştu olmuyor duzelmiyor eskiden bir kalemimi bile almazdı sormadan. Psikoloğa goturemiyorum gucum yetmiyor. Babası erkek erkeğe de konuşmuş aşk sevgi parayla olmaz tarzında ama anlamıyor bana diyor ki sen benim de kendin gibi mutsuz olmamı istiyorsun boşandınız o zaman bana tum bunları sağlamak zorundasın ben kotu cocukluk gecirdim diyor surekli kavga var. En son yurt dışına gitme hevesi cıktı kızı instagram da buldum Avrupa da Amerika da boy boy fotoğrafları var sonra anladım bu yurtdışı merakını da onla denk olmaya calışıyor. Lise 1 ’de o heyecanla anlattığı icin kızın babasının avukat olduğunu biliyorum ki baro levhasından buldum ofislerini yanlarında avukatlar calışıyor ofisleri luks bir muhitte. Bizden kat kat iyi durumdalar yani ama kız yine de oğlumu somuruyor surekli. Babasının ofisini aramak geldi aklıma dedim arasam ne anlatacam. Dun akşam da kavga ettik gizlice kredi kartımı alıp gitmiş 1.000 kusur lira para harcamış ben zaten hayat mucadelesi veriyor ayakta kalmaya calışıyorum. Cok yoruldum ağladım hungur hungur. Ne yapmam lazım ne yapabilirim bilmiyorum kıza cok guzel bir mesaj attım bu arada guzel kızım teyzecim oğlum bahsetti senden tanışmak istiyorum seninle tarzında once tamam dedi sonra engellemiş. Oğlum geldi evde ustume yurudu. Ben bunları hak edecek ne yaptım. Babası da ilgisiz yaptığı telefon acıp iki laf soylemek hepsi bu...