Merhaba arkadaşlar biliyorsunuzki su sıralar " ! " unlem sıkıntısı var benim bu konuda'ki teorim . Bıldıgınız Gibi Youtube'da Telif Gelme Olasılıgı en yuksek kategoriler Muzik , Film ve Animasyon , Haber , Oyun Forum'daki cogu arkadaşın unlem gelen videolar okudugum kadarıyla dizi fragman animasyon gibi video turleri kategori olarakda film ve anismanyon şimdi anladıgım kadarıyla videolar bellı bır ızlenımden sonra telıf hakkı ıstıyor yanı vıdeonun sahıbımısın yoksa kafana gore yukleyen bırımısın dıye bunuda en cok telif hakkı korunan videolara geliyor yani muziklere , film ve animasyonlara , oyun ve haberlere .

Resım'de Youtube'nin Telif Hakkı Alma Sayfasını goruyorsunuz okla gosterdıgım yerde yazılanlar . Film , Muzik , Televizyon yani en cok telif yollanan kategoriler . Benim teorime gore eger vıdeolarımız bu kategorilerde ise belli bir izlenimden sonra youtubenın filtresine takılıyor ve telif onayı istiyor bende bu yuzden " ! " unlem gelmiş kanallarımın kategorisini degıstırdım komedi , kişiler ve bloglar gibisinden daha az telıf yollanan ve alt kategoriler yaptım 1 , 2 gun boyle deneyicem eger izlenen videolara " ! " unlem gelmez ise bu konun altına bildirirm .