Merhaba kızlar ben işyerinde bir adama aşık oldum kendisi cok dengesız .bir hoşlanıyor gıbı yapıyor bazen tamamen kendını cekıyor.yaşı benden buyuk 4 yaş kadar .diğer arkadaşlar ona abı diyor ama ben baştan beri cok elektrik aldgım icin abi dıye hıtap etmiyorum.arkadasımsın dpstumsun diyorum arada .benı uzgun gorduğunde cok ilgilenir moral verr ve bıkac gun sorar iyi misin diye.goreve 2 yıl once başladım ikimizde aynı meslekteyiz 15 gunde bir falan toplantılarımız olur .iki yıl onceki ilk toplantıda okadar cok bakıştık ve etkılendık kı birbirimizden ..gozlerime bakıp gulumsuyordu ama uzun uzun bakışmak…sonra işi oğrenmem icin cok yardım ettı gel zaman git zaman…arada bana iltifat ediıyor yıne bakışıyoruz.gecen gun levıl atladık bugune kadar hep resmî yazısırdık bana cok zayfladın falan yazdı .bende evet yakıstı mı sence dedım.o da gencsın guzelsin yakışıyor hersey dedı.bende sende gencsın yakısıklısm dedım…bir hedıyeyı hakettın cok teşekkur ederım dedı gulucukler sactı.diğer 2 gunde odama geldı geldı durdu ayrı bir ilgi gosterdi …asıl derdim şu dun benle tartıştı…işyerımızde bır temızlıkcı var bu aşık olduğum bey kıdemli old icin yıl olarak fazladr orda olduğu ıcın bunları o yonetiyor vs ..dun bana dıyorkı şu temizlik işine birazda sen karıssan ben senın odanı herxman temizletmek mı zorundayım.boyle gıderse senle kotu olacagz dıyor …bunu derken yuzu kızardı.bırde sana sert insan lazım sana oyle insanlar yaranıyor tarzı bişey dedi.bende dıyeceklerın bittiyseler odama geciyorum dedım bir cay daha soylim dedı yok kalsın dedım cıktım…surat yaparak….bugunde gun boyu gonlumu almaya calışıyor …yuzume bakarak guluyor buzları eritelım gel cay soylım dedi bende istemiyorum dedim.ozman ben gelıyorum sen bana cay soyle dedı .ben icmicem sana soylım dedım sert bir dille .pişkin pişkin guluyor karsımda.vs vs bu adamın amacı ne arkadaslar ilgisi var mı yok mu cozemedim
Not : evli kendısı ama durumlarda boyle…işk başta bilmiyordum.tepkı almamak icin yazmadım..