8 yıl once ben bi rahatsızlık gecirdim gece aşırı karın ağrısı ile acile goturuldum serum bağladılar gonderdiler sonra ağrılar gecmedi babamın imkanı yokdu devlet hastanesine goturuyordu olsada ozele goturmezdi zaten neyse ben yarı baygın gezdim nerdeyse bir ay sonra tekrar acile intaniye doktoru idrar yolu enfeksiyonu sağ tarafta odem diye beni bir hafta serviste yatırdı boştan yere serumlardan artık kollarım şişiyor du sonra taburcu bi kac hafta sonra tekrar kotuleşmeye başladım yataktan kalkamıyordum surekli uyuyordum hic bişey yiyip icmiyordum en son annem corba yapmıştı onu icirdi beş dakka surmedi afedersiniz olduğu gibi geri cıktı sonra su verdi oda oyle hemen geri istifra ettim babam hic bişey umursamaz belki olmemi bile istedi kız evladıyız ya ne değerimiz var annem kahveden cağırdı zoraki geldi genel cerrah doktoruna gittik hemen yaptırmamız lazım hocam neyim var benim niye ameliyat olacam dedim bilmiyorum icini acıp bakacaz dedi bu lafı hic unutmam sonra burnum dan hortum attılar mideme icerde yeşil bi sıvı birikmiş sabaha kadar o boşaltıldı sonra ameliyat oldum bi uyandım daha 18 yaşındayım karnımı boydan boya acmışlar acayip bi dikiş atmışlar 3 tane diren gorunce dedim keşke olseydim daha yaşım da kucuk sonra doktara sordum neyim varmış benim diye meğersem benim apandisitim patlamış tekrar kese yapmış kendine o idrar yolu enfeksiyonu sağ tarafta odem diye soyledikleri şey o yuzden miş sonra o kesede patlamış bağırsaklarımı yapıştırmış doktor bana cok zor temizledik sen nasıl yaşadın boyle dedi bidaha yapışabilir tekrar ameliyat yapabiliriz dedi ben tek bi soru sordum bu hale gelene kadar niye bulamadılar dedim doktor bana orasını karıştırma dedi zaten kimsede karıştırmadı

Ben 2 hafta once dış gebelik gecirdim tupumun biri acık biri tıkalıydı orasını karıştırma denilen o ameliyat yuzunden benim tuplerim mahvolmuştu yeniden acık ameliyat oldum ben soruyorum benim sucum neydi kafamdan atamıyorum hayat bu herşey gelir insanın başına ama ben babamı nasıl affedecem hani derlerya kaderin senin elinde diye niye umursamadı beni sanki ustumde bi lanet gibi onun beni sevmeyişi şu saatten sonra gidip de yuzune bakasım gelmiyor 2 gun evinde kaldım dış gebelik ameliyatın dan sonra kaloriferi bi gece actı ertesi gun acmadı ben cıktım evime geldim doğru duzgun ayağa kalkamıyordum bile daha cok şey var icimde ama isyana giriyor diye yazamıyorum bilmiyorum cok bunalmıştım icimi dokmek istedim buraya kimseye anlatılmıyor da bunlar şuan bi eşim var bide işte annem oda ne kadar yanımda olabilirse o kadar oluyor ama ben artık babamdan nefret ediyorum ben dış gebelik olmasına rağmen kalbi atıyordu diye mercimek tanesi kadar evladımın acısını omur boyu icimden atamayacam baba olmak ebeveyn olmak bu değilmiş onu anladım Allah muhtac etmesin beni ona inşallah daha başka yaptığı birsuru şeyler var anlatmaya dilim varmıyor şu yazdıklarım da yeter zaten

Bi kere bile başınızı okşamış size sarılmış huzunlu olduğunuzda bi sıkıntın mı var diye soran babalarınız varsa kıymetini bilin ben hic yaşamadım bunları yukarıda Allah var hic bi zaman dayak atmadı ama dayak atacak kadar bile umursamadı
Benim şimdi başka bi sağlık problemim daha var bebekken hallolacak bişey aman boşver denilip kendi haline bırakmış babam yine babam o engelim sırtımda bi kambur gibi yıllarca aşağıladılar dalga gectiler sonra bu ameliyat sonra psikolojik sorunlar anksiyete sosyal fobi şimdi anne olamamak benim icin herşey bitmiş gibi hissediyorum bazen hep boyle olacakmış gibi okuyanlar hakkınızı helal edin icimde dağ gibi buyuyor bazı şeyler