Merhaba hanımlar. Benim sosyal medyamda coğu kişi eklidir, yani tanıyıp da samimiyetimin hic olmadığı kişiler de eklidir. Benim lisemden de coğu kişi ekli. Benim lisemde bir kız vardı, yani tanıyorum ama hicbir samimiyetimiz yok. Bizim sınıfta değildi zaten, o yuzden lisede okuduğum 4 sene boyunca belki birkac kelime ancak etmişizdir birbirimize. Yani neredeyse hic tanışmıyoruz. Her neyse, bu kızla da sosyal medyada ekliyiz. İkimiz de universitede okuyoruz şu an, hatta aynı şehirde okuyoruz. Bu kız sanatla ilgili, hatta baya profesyonel gibi olmuş. Sergileri falan oluyor, sosyal medyada paylaşıyor. Ben de sanatla ilgiliyim, ama benim cevremdeki arkadaşlarımın hicbiri sanatla ilgili değildir genelde. Hep isterdim benim gibi sanatla ilgilenen biriyle arkadaş olmayı. Bu kız o acılardan bana cok sempatik geldi, daha tanımadan kanım ısındı. Hem de aynı lisede okuduk sonucta. Ben bu kızla arkadaş olmak isterim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Mesaj falan atsam durduk yere doğru duzgun tanımadığım biri bana niye mesaj atıyor falan diyebilir. Nasıl davranmalıyım acaba? Kızın goruşleri falan da bana cok uygun, arkadaş olsak cok iyi olur diye duşunuyorum. Bir de umarım kız yanlış anlamaz beni.. Yani cinsel yonelimimin farklı olduğunu falan duşunmez umarım, bundan da cekindim acıkcası. Benimki biraz garip bir istek sanırım ama umarım siz beni anlamışsınızdır. Sizce ne yapmalıyım?
Not: Ben genel anlamda biraz paranoyak biriyim arkadaşlar, o yuzden kızın beni yanlış anlabileceğinden korktum.