Yeni Adsense sistemiyle birlikte Adsense maili değiştirme bolumu de değişmiş. Ne zamandır yapmaya calışıyordum ancak anlatımlar eski adsense sistemi uzerinden olduğu icin yapamıyordum. Nihayetinde yaptım.
Yeni adsense kullanan ve kullandığı adsense maili uzerinden Youtube kanalları ve videoları olan arkadaşlar icin yonetici yani adsense maili değiştirmeyi adım adım anlatayım.
Aşağıdaki adımları uygulayarak yeni adsense sisteminde adsense mailinizi değiştirebilirsiniz.
1- Yeni bir mail acın. Google hesabı oluşturup doğrulatın.
2- Kullandığınız adsense hesabına girip ayarlar bolumune girin.
3- Sol tarafta * Hesap, * Reklam Goruntuleme ve * Erişim ve Yetkilendirme bolumu var. Oradan * Erişim ve Yetkilendirme bolumune girin.
4- İkinci sıradaki ‘Kullanıcı Yonetimi ’ sekmesine tıklayın.
5- Karşınıza şu an kullandığınız mail yonetici olarak, alt bolumde ise yanında davet et yazan yeni mail ekleme alanı cıkacak. Yeni mailinizi girin.
6- Girdikten sonra Yonetici olarak işaretleyin.
7- Adsense hesabınızdan cıkış yapıp, yeni mailinize girin ve gelen yoneticilik onay mailini onaylayın.
8- Yeni mailiniz ile artık adsense hesabına giriş yapabilirsiniz. Giriş yapın ve eski mailinizi Kullanıcı Yonetimi sekmesine girip silin.
Artık yeni ve tertemiz adsense mailiniz var. Youtube kanallarınıza eski mailiniz ile yukleme yapmaya devam edebilirsiniz. Adsense raporları yeni mailinizde goruntulenmeye devam edecektir.
Yeni Adsense Mail Değiştirme (Cozumu)
YouTube0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Yeni Adsense Mail Değiştirme (Cozumu)