Bir firmadan eve bir servis getireceklerdi taa carsamba anlaştık sozde persembe evde olacaklardı. Calışan kişiye ozellikle sordum haftasonu gelirler mi diye en gec cuma dedi. Ozellikle sordum haftasonu gelirler mi diye haftasonu calışmıyorlar dedi mağazadaki calışan. Bizde rahatca dışarı cıktık pikniğe gittik arkadaslarla. Eşim telefonunu bende unutup markete gitti eşya almaya arkadaslariyla.
Baktım ısrarla bir numara arıyor actım normalde acmam eşimin telefonlarini. O yuzden 3-4 kere aradı numara. İşinden dolayı hep arkadaşları arar.
Telefondaki adam beni bir azarliyor ama anlatamam aradık acmadiniz kapının onundeyiz işte bir daha gelmemiz icin tekrar başvuru yapmanız lazım bilmem ne. Ozellikle soyledim sadece Perşembe cuma evdeyim diğer gunler calışıyorum diye işlemleri yapan mağazadaki calışana. Zaten hamilelik duygusal biri yaptı beni iyice.
27 yıllık hayatımda boyle azarlanmadim dunden beri ağlıyorum. Tek hatamız benim değil eşimin numarasını vermemiz oldu. Ama kayıt onun ustune acılacağı icin onun numarasını verdik.
Şimdi bu adamlar haftaya bir daha gelecekler yine lutfedip Perşembe cumaya denk getirebilirlerse.
Normalde cevap verirdim ama daha yanımda ilk defa tanıştığım arkadaşlar vardı cok sert konuşamadım.
İşte bu eşimin telefonu bende bıraktı haberim yok benim falan dedim. O ara eşime de anlatamadım yanımızda insanlar vardı.
Cok uzgunum sadece anlatıp dertleşmek istedim biraz uzun oldu ama